MealCraft - Survival Server - İpeksi Spawner - Kafa Düşüme - Boss - Yeni Spawn - Portallar

Berkowich

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

IP : mealcraft.nitrado.net
Bambaşka bir Survival deneyimine hazırmısınız? Farklı ekonomi sistemi ile sizlere çok farklı tatlar yaşatmak için burada! Şimdi Farklı ekonomi sistemi derken neden bahsediyorsun, diyenleriniz olacaktır.Öncelikle Jobs plugini Meslek seçimi yapıyoruz.Farklı 3 tane mesleğe girebiliriz.Örneğin Oduncu mesleğine katıldık, odunlarımızı keserek normal oyun parası kazandık.Birde bizim serverimizde ayrı olarak, ML dediğimiz para birimi olacak.Kazandığımız oyun parasını Spawn noktamızda dönüştürüyoruz.Unutmadan oyuna Görevler eklenecektir.

Buradaki noktalarda dönüştürdüğümüz ML'lerimizi doyasıya harcayacağız.Serverimizde VIP satışı olmayacak.Sonuçta Survival server'de oynuyoruz.Fakat bizimde bir gelirimiz yani serverin devam edebilmesi için bir gelir olsun diye ML satmayı planlıyoruz.5 TL 1 Stack ML'ye denk geliyor, spawnın üst tarafında bulunan köylülerden sadece ML ile item satın alabileceksiniz.Bu itemlerin arasına Protection ( Koruma ) 3'e varan zırhları alabileceksiniz! Bu sayede ML satın alanlarda almayanlarda eşit olacak.Bu arada ML diye bahsedip duruyoruz fakat ne bu ML, oyunda bulunan Quartz'ın dönüştürülmüş halidir.Bir görüntü ;

Peki? Macera bununla sınırlımı tabii ki hayır.Ormanda gezerken içinde Boss'lar bulunan çeşitli kulelere rastlayabilirsiniz! Peki. Bu kuleler ne işe yarayacak? Bu kulelerin içinde sandıklar olacak bu sandıklardan rastgele itemler çıkacak.Bazen elmas, bazen ML çıkabilecek.Ve Boss'lardan çeşitli itemler düşebilecek.Örnek bir Kule;

Bu arada kuralları hatırlatmadan devam edemeyeceğim, kurallara uyarsanız sizde bizde oyun içinde sorun yaşamayız ^^

Spawnımızı sanırım görmediniz;

Bu arada IP : mealcraft.nitrado.net
[DOUBLEPOST=1409738665,1409690291][/DOUBLEPOST]
Oyuna görev sistemi eklenmiştir, iyi oyunlar.Görev sayısı gün geçtikce artırılacaktır.Ayrıca ormanda gezerken size görev verebilecek NPC'lere rastlayabilirsniz!

jakew2001

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
İçerik SearchTR tarafından kaldıırldı.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Berkowich

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
BÖYLE SERVERİ BEN ANNEN******COCU YAZIP BAN ATTI BU SERVER BANA ALLAH BELANIZI VERSIN SIKTIRIN GIDIN DUZGUN SERVER ACIN
PVP serverde bein öldürdüler, itemleri ver diyerek bana sövdün.Ben ne yapmalıydım?[DOUBLEPOST=1409749355,1409749317][/DOUBLEPOST]
server günde 10-5/32
Ayrıca size gelince.Sponsorluk teklifinizi kabul etmedik diye, serveri karalamanız gerekmiyor.
Online oyuncu yoksa yok sizene? Siz böyle serveri öpünde başınıza koyun.

ufukt14789

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
PVP serverde bein öldürdüler, itemleri ver diyerek bana sövdün.Ben ne yapmalıydım?[DOUBLEPOST=1409749355,1409749317][/DOUBLEPOST]
Ayrıca size gelince.Sponsorluk teklifinizi kabul etmedik diye, serveri karalamanız gerekmiyor.
Online oyuncu yoksa yok sizene? Siz böyle serveri öpünde başınıza koyun.
ya 80Tlye 32 Kişil Server almışssınız ("yalana gelll") bütün açıklarınızı ben kapattırdım Bug yönünden!

Berkowich

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya 80Tlye 32 Kişil Server almışssınız ("yalana gelll") bütün açıklarınızı ben kapattırdım Bug yönünden!
32 Kişilik 4 GB ram i var serverin.Bütün açıkları demişsiniz, 1 tane açık vardı onuda söylediniz kapattım.İnsanlık suçumu işlediniz? Ayrıca yaptığınız iyilikleri insanların yüzüne vurmanız, sizin nasıl bir insan olduğunuzu gösteriyor.Lütfen konumu bu şekilde kirletmeye devam etmeyin, aksi takdirde Rapor Et butonunu kullanmam gerekecek.[DOUBLEPOST=1409826919,1409750260][/DOUBLEPOST]Oyunda bulunan ML'nin görüntüsü değiştirilmiştir.
Nether aktif edilmiştir.
Oyuna ML satın alanlar için Tag'lar eklenmiştir.
İyi oyunlar, MealCraft yönetimi.

Berkowich

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sw ne zaman acılcak acaba ?
Serverimiz bu gün bizim bu durumumuzu çekemeyenler tarafından saldırıya uğraşmıştır.Bu yüzden oyuncularımızdan özür diliyoruz.Oyuncularımızda bulunan item kaybı yaşanabilir.BU arada server açıldı.Ayrıca oyuncu sayısına laf edenlere itafhen.
[DOUBLEPOST=1409941259,1409840207][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar, serverimiz full çekerken bir saldırı olmuş serverimiz sıfılanmıştır.Bu yüzden tüm oyuncularımızdan özür dileriz.Size kendimizi affettirmek amacıyla; /kit özür kitini oyuncularımza hediye ediyoruz.Yeni görev bölgesi;

ML Paketleri;

Yetkililer;

ML satın alanların bulunduğu grup;

WhiskeyLemon

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Rehber oldum diye söylemiyorum çok güzel server oyuna gelenle ilgilenirim
Operatox

pickpocket

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar ben minecraft ta yeni başladım bu servere kayıt olamıyorum altta /kayit <sifre> <tekrar sifre> yaıyor mesela ben /kayit <123123> <123123> yazıyorum yardım için help yazınız diyor bende mi hata var ne oluyor cevap verirseniz sevinirim[DOUBLEPOST=1409998048,1409956837][/DOUBLEPOST]arkadaşlar t yebasıp bişi yazmak istedğimde sohbet mesajı gönderilemdi diyor yardım

Berkowich

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar ben minecraft ta yeni başladım bu servere kayıt olamıyorum altta /kayit <sifre> <tekrar sifre> yaıyor mesela ben /kayit <123123> <123123> yazıyorum yardım için help yazınız diyor bende mi hata var ne oluyor cevap verirseniz sevinirim[DOUBLEPOST=1409998048,1409956837][/DOUBLEPOST]arkadaşlar t yebasıp bişi yazmak istedğimde sohbet mesajı gönderilemdi diyor yardım
Kayıt olmak için /register komutunu kullanmalısınız.
Bu gün ilk online rekorumuzu kırdık; 32/32 teşşekürler MealCraft ailesi.

Berkowich

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Servera gelin çok ilgili bir rehber var
Teşşekürler :) Bu arada serverimizin videosu :)
[DOUBLEPOST=1410265039,1410174566][/DOUBLEPOST]Konu güncel ^^[DOUBLEPOST=1410359612][/DOUBLEPOST]Yeni spawn oyuna eklenmiştir :

Ml oyundan kaldırılıp yeni market aktif edilmişti;