Berkowich
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
TeşşekürlerSw çok güzel beyler doluşnnnnn
TeşşekürlerSw çok güzel beyler doluşnnnnn
bn arkndym .s![]()
Yanımızda olan tum Userlarımza teşşekürler!
sen svnin adminiysen eger yeptıklarıma bakıp banı kaldırırsın emege saygı...Eyvallah[DOUBLEPOST=1410531856,1410529140][/DOUBLEPOST]Güncel^^[DOUBLEPOST=1410535886][/DOUBLEPOST]Güncel ^^
Herkesi banlıyoruz o yüzden server full çekiyor.Adam gibi dursanız kurallara uysanız ban atmıcam.Ama siz yok hack açıyonuz yok ana bacı kayıyonuz.İlk önce kendinize bakın sonra bize laf atın ^^[DOUBLEPOST=1410543673][/DOUBLEPOST]Günce ^^[DOUBLEPOST=1410554769][/DOUBLEPOST]Günce l^^[DOUBLEPOST=1410554926][/DOUBLEPOST]Geilmann adlı oyuncu affedilmiştir / Banı açılmıştır.[DOUBLEPOST=1410562107][/DOUBLEPOST]Güncel[DOUBLEPOST=1410604577][/DOUBLEPOST]Güncel ^^beyler sv çok kötü herkesi banlıyolar[DOUBLEPOST=1410536619,1410536559][/DOUBLEPOST]
sen svnin adminiysen eger yeptıklarıma bakıp banı kaldırırsın emege saygı...
Maalesef, sunucuyu kapatmak zorunda kaldık.Sebebini çok kısa bir şekilde anlatayım ; Sunucu sürekli saldırı yiyor ve belirli açık bulup bizim anlamadığımız bir şekilde sunucu zarar alıyor.Bu yüzden ne sizin hakkınıza girelim istedik, zaten bizim maddi olarakta çok fazla sıkıntılarımız vardı.Server kapandımı ? Sunucuya baglanılamadı hatası veriyor...?
Ne tür saldırılar ? Olabildiğince yardım etmeye çalışırımMaalesef, sunucuyu kapatmak zorunda kaldık.Sebebini çok kısa bir şekilde anlatayım ; Sunucu sürekli saldırı yiyor ve belirli açık bulup bizim anlamadığımız bir şekilde sunucu zarar alıyor.Bu yüzden ne sizin hakkınıza girelim istedik, zaten bizim maddi olarakta çok fazla sıkıntılarımız vardı.
Benim sürekli başımda olmam gerekiyor. Fakat buda imkansız gibi bir şey çünki, benimde kendim bir hayatım var.Hayatım Minecraft değil sonuçta, sürekli bir sorun çıkıyor.Bir düzene oturmuyor, mesela bir gün servere hiç girmemiştim ve Skype'den serverde oynayan oyunculardan mesaj geldi. " Bilgi kırılmış " örneğin bunun gibi.Ne tür saldırılar ? Olabildiğince yardım etmeye çalışırımPara sıkıntısınıda sponsor bularak halletmenizi tavsiye ederim
![]()
Bilgi kırılmış derken ?Benim sürekli başımda olmam gerekiyor. Fakat buda imkansız gibi bir şey çünki, benimde kendim bir hayatım var.Hayatım Minecraft değil sonuçta, sürekli bir sorun çıkıyor.Bir düzene oturmuyor, mesela bir gün servere hiç girmemiştim ve Skype'den serverde oynayan oyunculardan mesaj geldi. " Bilgi kırılmış " örneğin bunun gibi.
Vip Bilgi'sine benzer bir yer yapmıştık, MultiVerse ile zaten Dünya otomatik olarak WGlendiği için birde biz WG atmıştık.Fakat kırılmıyordu, bilemediğimiz bir sebepten dolayı bilgi grieflenmişti.Bilgi kırılmış derken ?
sunucuyu görmediğim için bir şey diyemem ama belki benim yardımlarımla, iyi bir sponsorla ve sunucunun başında durabilecek birisi ile sunucunuzu tekrar açabilirizVip Bilgi'sine benzer bir yer yapmıştık, MultiVerse ile zaten Dünya otomatik olarak WGlendiği için birde biz WG atmıştık.Fakat kırılmıyordu, bilemediğimiz bir sebepten dolayı bilgi grieflenmişti.