Media Fire Kapatıldı !

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tanıdığım en güvenli, reklamsız ve indirme sınırı olmayan MediaFire 01.03.2015 (dün) itibariyle kapatıldı. Buradan Telekomunikasyon İletişim Başkanlığı'na selam gönderiyorum, her şeye burunlarını sokmasınlar rica ediyorum.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

NOT : Konuyu açma amacım Media Fire kullananları bilgilendirmek ve görüşlerini almaktır.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Telekomunikasyonla falan alakası yok. Hükümet kapattırıyor hepsini. Hükümet soruşturma açtırıyor, mahkeme onaylıyor, telekomunikasyon kapatıyor. İçe dönük bir toplum olsun ki istedikleri gibi şekillendirebilsinler.

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Telekomunikasyonla falan alakası yok. Hükümet kapattırıyor hepsini. Hükümet soruşturma açtırıyor, mahkeme onaylıyor, telekomunikasyon kapatıyor. İçe dönük bir toplum olsun ki istedikleri gibi şekillendirebilsinler.
Böyle saçma iş olmaz ama kardeşim, ülkenin tek güvenli, reklamsız ve sınır olmayan idirme sitesiydi

Moderatör tarafından düzenlendi:

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bir dakika ya, medya paylaşma sitesine nasıl oluyor da İdari Tedbir koyabiliyorlar ki? İlk önce içindeki onca dosyayı felan araştırmak gerekmez mi?
Sırada ne varmış bari? Onu da söylediler mi?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Herşeyi Kapatıyorlar Youtube Kaç Ay Kapalı Kaldı Kaç Kere Kapatıldı Hotfile Kapatıldı Şimdi Sıra Buna Geldi Tamda OPL MODEL MAKER İndirecektim Boş Zamanlarla Eğleneyim Diye :D Yakında DosyaTC Falanda Kapanır İmgur - Hizliresim Kapanır :)

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herşeyi Kapatıyorlar Youtube Kaç Ay Kapalı Kaldı Kaç Kere Kapatıldı Hotfile Kapatıldı Şimdi Sıra Buna Geldi Tamda OPL MODEL MAKER İndirecektim Boş Zamanlarla Eğleneyim Diye :D Yakında DosyaTC Falanda Kapanır İmgur - Hizliresim Kapanır :)
Aynen ya bende önemli bir dosyayı indirecektim baktım link açılmıyor, sitesine gireyim dedim kapanmış.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir dakika ya, medya paylaşma sitesine nasıl oluyor da İdari Tedbir koyabiliyorlar ki? İlk önce içindeki onca dosyayı felan araştırmak gerekmez mi?
Sırada ne varmış bari? Onu da söylediler mi?
Koyamazlar. 3. kişilerin sorumluluğundadır dosyanın içeriği. Aynı mantıkla tüm forumların yasaklanması gerekir yazılan yazılardan dolayı.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilip bilmeden konuşmayalım. Korsan içerik yüzünden kapatıldı. Sadece türkiyede olan bir olay değil Amerikada bir upload sitesinin kurucusu bu nedenle 45 yıl hapis aldı.

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Koyamazlar. 3. kişilerin sorumluluğundadır dosyanın içeriği. Aynı mantıkla tüm forumların yasaklanması gerekir yazılan yazılardan dolayı.

Bilip bilmeden konuşmayalım. Korsan içerik yüzünden kapatıldı. Sadece türkiyede olan bir olay değil Amerikada bir upload sitesinin kurucusu bu nedenle 45 yıl hapis aldı.
Tam da "Allah bilir neden kapattılar ? " diyecektim... Yazık oldu, böyle korsancı salaklar yüzünden en güvenli siteler yasaklanıyor.