AhahahaEmek Verip Video Çekmissin Bizede Sesi Kısıp İzlemek Düşer Süper Online Giriyor Zaten![]()
dalga geçmek için mi yoksa ciddi mi söyledin anlamadım ama teşekkür ederimDNS düşünmeyi akıl edemeyenler için iyi bi' video.
DNS bin internetin içine ettiğine hayatımda şahit olmadım daha...Sonra internetimizin icine edilsin. Oh ne ala. Birakin dns i host dosyasini kullanmayi ogrenin![]()
Dns interneti yavaslatir. Host dosyasindan bu ayari yaparak sadece o site icin degistirilmesini saglayabiliriz. Bi sayede internet performansinda cok dusus olmaz.DNS bin internetin içine ettiğine hayatımda şahit olmadım daha...
Hepsi girmiyor (dns siz rahat rahat giriyor ki niye nasıl girilir hakkında bir şey yapmışsın ?
Anlamadı ?Hepsi girmiyor ()
maalesef giremiyor... çok forum dolaştım evet herkes yazmış DNS değiştirerek girebilirsiniz diye yazmış ama bazı dnsler çalışmadığı için bende ufak bir bilgilendirme amacıyla çektim zaten fazla mal göz çıkarmazAnlamadı ?
Çoğu kişi giremiyor mu ?
Sanırım korsan paylaşım yüzünden, veya telif hakkı.neden kapatıldığına(engellendiğine) dair Resmi bir açıklama varmı?
Bende TTNET kullanıyorum ama bende girmiyor ? Dns ile giriyor ama net yavaşlıyor.TTNET'te giriyor. Fena değil bu video