dragonx_76
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Yeterki sen iste Skype : Soulfly.gamer Gece aciksan yaparimkeske modlardan anlayip sunucumda bana şöyle güzel evler yapsan .s
Yeterki sen iste Skype : Soulfly.gamer Gece aciksan yaparimkeske modlardan anlayip sunucumda bana şöyle güzel evler yapsan .s
mod paketini yüklemem lazim ama modlu sunucu .s[DOUBLEPOST=1436810166,1436810089][/DOUBLEPOST]skypeden istek attimYeterki sen iste Skype : Soulfly.gamer Gece aciksan yaparim
Kotumu olmus biraz acarsaniz sevinirimİyi güzel ne kadar kısa sürede yaptığını yazmışsın, onun yerine biraz uğraşsan ortaya düzgün birşeyler çıkarabilirsin.
Ne gerek var bir kelimeyi yanlış bilmekte anlamadım gitti yav adamın güzel evleri daha ne bu tartışma.Medieval yazmayi ogrendikten sonra medieval tarzi yapilar yapsan![]()
çok yararlı seni kurucu yapcam op vercem sanaMedieval yazmayi ogrendikten sonra medieval tarzi yapilar yapsan![]()
Kısa sürede yapılan çalışmayı eleştirmekde olmaz ki, zaten sadece 2. sıradaki yapı medievala benziyor onuda esinlenmişsin.Kotumu olmus biraz acarsaniz sevinirim
Mimarlik okuyorum 12 Sinif ögrencisiyim yapiyoz biseler.12 dakika mı? Ezbere mi yapıyon arkadaş o nasıl hız öyle
Mimarlık okuyunca el daha mı hızlı basıyor? İlk resimdeki ev niye uçuyorMimarlik okuyorum 12 Sinif ögrencisiyim yapiyoz biseler.
Gece gündüz maket cizmekden pratik oluyoruz,1. ev uçmuyor merdiven oldugu icin odun havada gözüyor.iyi forumlar!Mimarlık okuyunca el daha mı hızlı basıyor? İlk resimdeki ev niye uçuyor