Mereana Mordegard Glesgorv

sizce nasil

• korkunc

Kullanılan: 0 0.0%
  • surukleyici

• kafa yapiyo

• ay korktum ayol

Kullanılan: 4 44.4%
  • gözumu yutuba yolladim kargo ile

Kullanılan: 3 33.3%
  • etkilemedi

Kullanılan: 2 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    9

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
nedir bunun hikayesi? korkunç bi video mu?kırmızı renkli bir videoda adam size bakıp duruyor.bi yutup çalışanı 45 saniye sonra çığlık atmaya başlamış 153 kişi gözünü çıkarıp yutuba yollamış vs.izleyen var mı?
20sn lik orjinal video (risk tamamen size aittir)
buda 2dk lik zararsız hali.
Sizden istedigim videoyu izleyip hislerinizi yazmaniz
Ben izliyemedim
Kuzenime zorla izlettim kustu gitti neyse onla bi ara barışırım

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Ben izlemedim ama korkuttun ayolu işaretledim bicause bugün gaylık testi konusunun etkiler .-.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Yav konu ismini görünce serverla ilgili bi şey sandım; mutlu oldum yararlı bi şey yapıyon diye, sonra konuya girdim...... :(

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Arka planda bu açıktı, bir an ne oluyoruz dedikten sonra iyi gittiğini fark ettim.

Differental Diagnosis:

Sesin korku hissinde etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum. Tizliğinin sonlarda ani şekilde değişmesi sağırlık etkisi yapıyor, bir anlık boşluğa düşüyor. Beyin ani değişikliğe anlam veremediği zaman korku durumu ortaya çıkar, korkunçlu karılardaki mantık da bu. Korku durumu ortaya çıktığında tepki hisleriniz keskinleşir, daha fazla şeyi tehdit olarak algılamaya başlarsınız. Videodaki abimizin bakışları ve kırmızı ağırlıklı renk tonu da bunu tetikliyor. B)

Son düzenleme:

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Arka planda bu açıktı, bir an ne oluyoruz dedikten sonra iyi gittiğini fark ettim.

Differental Diagnosis:

Sesin korku hissinde etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum. Tizliğinin sonlarda ani şekilde değişmesi sağırlık etkisi yapıyor, bir anlık boşluğa düşüyor. Beyin ani değişikliğe anlam veremediği zaman korku durumu ortaya çıkar, korkunçlu karılardaki mantık da bu. Korku durumu ortaya çıktığında tepki hisleriniz keskinleşir, daha fazla şeyi tehdit olarak algılamaya başlarsınız. Videodaki abimizin bakışları ve kırmızı ağırlıklı renk tonu da bunu tetikliyor. B)
Çılgın hemşirler, evi coşturuyor

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu 8. sınıfta izledim YouTube çalışanlarının çoğunun bunu izleyip ******* etmesi yada bilinçaltı yüzünden delirmesi, kalp krizi geçirmesi bunun sonucunda ölmeleri sonucu değiştirmez. Küçük çocuklar bunu izlerse " GECELERİ RÜYALARINA GİREBİLİR " hohohohğhhğho!.

- Cidden izlemeniz tavsiye edilmez. YÜKSEK DERECEDE MAHLUK DEĞİLSENİZ.