Merhaba Admin, Moderatör değil Admin baksın!!!

Atreides52

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Adminde sizin gibi 13 yaşındaysa zaten bir önemi yok yazıyı ve kullanıcı yok edicektir. Egonuzu tatmin edicek ise zaten direk silin o kadar kadar Toy iseniz neyse bu arada eğer silerseniz özelden yazıcam Admine ne kendini yor Moderatör nede beni Merhaba Adım Ersel 26 yaşındayım 0.7.8 Alpha'dan beri Minecraft oynuyorum ama oyun betayı geçip full sürüme yöneldikden sorna gereksiz bir abi fırtınası estiğini gördüm neyse umrumda değil artık 20 yaş aldı sümüklülere tek kelime sarf etmiyorum o yüzden kendinizi yormayın!!! Mesele şu ki admin Forumlar>Sunucular>Türk Sunucular>Survival Sunucular kısmına Düzgün Server arıyorum başlığındaki Topic konusuna server arıyan arkadaşa yardımcı olmak amacı ile bir server önerdim ama abiin teki çıkıp Sunucu tanıtımı yapılan kısımda açılmış olan bir konuya server paylaştım diye gereksiz vede akıl sır ermeyen bir post basmış her ne ise bunu panpa mı diyorlar artık neyiyse lanet olası ezik jenerasyondaki bir abie söylemiş bu ÇOCUK da gelip benim Post erişimim (cevap yazma diyoesunuz siz sanırım) kapatmış bir tane mantık bir sebep yazsanasına şuaraya ama bakın kuralları tek tek okudum ona göre yazım bir tane 1-1 bir tane yazın bi gerekçede göriyim çok merak ettim neden psot umun kapandığını

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
Öncelikle biraz aklınızı kullansaydınız sunucular kategorisinin konu gönderimine kapalı olduğuna dair mesajımı görürdünüz. Kategoriye konu/mesaj gönderimi kapatıldığı için cevap yazamıyorsunuz. Bu sizin için değil o kategori için geçerli bir durum yani o kategoriye (sunucular kategorisine) hiç kimse konu açamıyor veya mesaj gönderemiyor.

• Beğen
Reactions: .TD