Merhaba Ben Beste ^.^

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir Ekşiciyi kaldıramam.

ben ekşici değilim. ben her sözlüğün adamıyım. inciciyim de ekşiciyim de uludağcıyım da. her sözlüğü okurum. ayrıca bir ekşici olmasam da kaldıramıyorsan gidersin kendin gibi ekşi düşmanı incicilerin yanına. ben ekşici olmasam da (zaten değilim ama) burada ekşiciler de var, insanlara saygısızlık etme!!! :sinirli: birini sevmesen de saygı göstermek zorundasın. belki şu anda bu forumdaki herhangi birisi ekşici? kim bilir? belki senin bir arkadaşın da ekşici, kim bilir? ekşicileri görmek istemiyorsan hadi sana bay bay, burası herkesin ortak kullandığı bir forum.

Okuldaki kezban kekolar bana okul hayatımı dar ettiği , facebookta gördüğüm her yaşıtımın veya 1-2 yaş büyüğüm kızın kezban olması ve şehrimdeki kız çocuğu nüfusunun %98 inin kezban olduğu ve okulda kezban kekolar tarafından daha yoldan geçerken dalga geçmeye maruz kaldığım için kızlara pek sıcak bakamıyorum. Zaten forumda hangi kız üye ile bir dostluk ilişkisi kurmaya çalışsam ''YAVŞAMA DETECTED'' Diye kafa attıkları için sanalda/gerçekte kızlara karşı büyük bir ön yargı ile yaklaşıyorum. herhangi bir ''KEZBAN'' Belirtisi görürsem bu forumda 3. dünya savaşını çıkartırım sen ile ben arasında. Ha onun dışında , hoş geldin.

biraz abartmıyor muyuz? sonuçta onlar da insan. çok fazla trip atıyorsa en iyisi görmezden gel geç. hayatım boyunca kezbanlara nefret beslemedim, ki okul hayatımın her anında kezbanlarla karşı karşıya kalmış birisi olarak söylüyorum. :)

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ben ekşici değilim. ben her sözlüğün adamıyım. inciciyim de ekşiciyim de uludağcıyım da. her sözlüğü okurum. ayrıca bir ekşici olmasam da kaldıramıyorsan gidersin kendin gibi ekşi düşmanı incicilerin yanına. ben ekşici olmasam da (zaten değilim ama) burada ekşiciler de var, insanlara saygısızlık etme!!! :sinirli: birini sevmesen de saygı göstermek zorundasın. belki şu anda bu forumdaki herhangi birisi ekşici? kim bilir? belki senin bir arkadaşın da ekşici, kim bilir? ekşicileri görmek istemiyorsan hadi sana bay bay, burası herkesin ortak kullandığı bir forum.

biraz abartmıyor muyuz? sonuçta onlar da insan. çok fazla trip atıyorsa en iyisi görmezden gel geç. hayatım boyunca kezbanlara nefret beslemedim, ki okul hayatımın her anında kezbanlarla karşı karşıya kalmış birisi olarak söylüyorum. :)
Abartmadığım konusunda seni temin ederim.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
*Bende sao bağımlısı moon devamı yok çünkü şu an çıkıyorum bb :(

Ahan da hatayı buldum :(

------------------------------------------------------
Selam benim adım Beste
Kaydoldum tek heveste
Tavuğa yem verem dedim
Milker'i gördüm kümeste
Tey tey tey
Al sana şiir yazdım :(
Şiir op :(

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Beste foruma hoşgeldin. Benim adım da Gürkan.

Hayret bu foruma kayıt olmak için cesaret mi gerekiyormuş? Şaşırdım doğrusu.
Kimsenin sana kötü davranmasını istemiyorsan kimseye bulaşmamanı öneririm. Tartışma çıkarsan bile yalnışlıkla, uzatma o tartışmayı.

Ben de sürekli anime izlerim Yosuga no Sora'yı 6 Death Note'u 2 kez bitirdim. Belli türlerdeki animeleri izlerim. Ecchi, romantizm, komedi, doğa-üstü güçler, harem. En iyisi ise, H€NTAİ.

Umarım iyi geçiniriz. Forum kurallarını da okumayı unutma.

https://forum.gamer.com.tr/kurallar/
GökçeCuq BesteCuq nereye gidiyo la bu iş :(

bossentobi

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Foruma hoşgeldin Beste, ben Ahmet. forum kurallarını okumanı şiddetle tavsiye ederim aksi halde forum içinde düzensizlikler ortaya çıkıyor :)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bestia'nin ismini Beste zannedince ben:

Bu arada hoş geldin saygı gösteren kişiye saygı gösteren biriyimdir.
Eğer sunucu kurmak vs gibi işlerle ilgilenmiyorsan pek karşılaşmayız zaten dediğim gibi tekrardan hoş geldin.
Bende ilkte öyle karıştırıp aynı tepkiyi verdim ikinci okuyuşumda fark ettim.