- En iyi cevaplar
- 0
Bir Ekşiciyi kaldıramam.
ben ekşici değilim. ben her sözlüğün adamıyım. inciciyim de ekşiciyim de uludağcıyım da. her sözlüğü okurum. ayrıca bir ekşici olmasam da kaldıramıyorsan gidersin kendin gibi ekşi düşmanı incicilerin yanına. ben ekşici olmasam da (zaten değilim ama) burada ekşiciler de var, insanlara saygısızlık etme!!!
Okuldaki kezban kekolar bana okul hayatımı dar ettiği , facebookta gördüğüm her yaşıtımın veya 1-2 yaş büyüğüm kızın kezban olması ve şehrimdeki kız çocuğu nüfusunun %98 inin kezban olduğu ve okulda kezban kekolar tarafından daha yoldan geçerken dalga geçmeye maruz kaldığım için kızlara pek sıcak bakamıyorum. Zaten forumda hangi kız üye ile bir dostluk ilişkisi kurmaya çalışsam ''YAVŞAMA DETECTED'' Diye kafa attıkları için sanalda/gerçekte kızlara karşı büyük bir ön yargı ile yaklaşıyorum. herhangi bir ''KEZBAN'' Belirtisi görürsem bu forumda 3. dünya savaşını çıkartırım sen ile ben arasında. Ha onun dışında , hoş geldin.
biraz abartmıyor muyuz? sonuçta onlar da insan. çok fazla trip atıyorsa en iyisi görmezden gel geç. hayatım boyunca kezbanlara nefret beslemedim, ki okul hayatımın her anında kezbanlarla karşı karşıya kalmış birisi olarak söylüyorum.