Merhaba ben Thanatos71

Thanatos71

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben Thanatos71.Çok fazla arkadaş canlısı olmasam da sizlerle iyi anlaşacağıma eminim. Foruma yeni kaydoldum ve Daft Punk'u gerçekten çok severim [Gerçekten]. Daft Punk dışında anime ile de aram iyidir. Neredeyse tüm günüm PC'de geçiyor bu yüzden forumda sıkça aktif üyelerden olacağım.
Tek amacım foruma yararlı bir üye olabilmek :)

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin. Aramızda yeni üyeleri görmek beni sevindiriyor. Ben Kebab Defender ama bana Kebab da diyebilirsin. Ben de Daft Punk'ı severim. İyi forumlar, İyi kebablar. Umarım forumda iyi zaman geçirirsin. :D

Thanatos71

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tüm gün foruma giremedim beyler kusura bakmayın :'( PC'nin kablosu bozuldu yeni kablo için 150 TL ödedim :(

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Foruma Hoş geldin..
Tüm gün PC başında nasıl geçiriyorsun? Asosyal olursun bak çık gez boş ver forumu falan buradaki arkadaşlıklar geçicidir fazla güvenme.. Foruma ara ara bakılır sürekli online olmana gerek yok.. :)

Thanatos71

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Foruma Hoş geldin..
Tüm gün PC başında nasıl geçiriyorsun? Asosyal olursun bak çık gez boş ver forumu falan buradaki arkadaşlıklar geçicidir fazla güvenme.. Foruma ara ara bakılır sürekli online olmana gerek yok.. :)
Zaten dün hiç giremedim :( Mecburen çarşıya gittim insanların içinde dolaşmak nasıl bir işkence bilemezsin :(

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten dün hiç giremedim :( Mecburen çarşıya gittim insanların içinde dolaşmak nasıl bir işkence bilemezsin :(
Çok iyi bilirim evime sadece 5 dakikalık yürüme uzaklığında alışveriş merkezi var ve haftanın 3-4 günü oradayım.. Nata Vega.. En azından 2-3 güzel kız görüyorsun eğer ortam olursa gidip konuşup kaynatıyorsun..