Merhaba !

Aybar98

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İsmim Aybar 16 yaşındayım Minecraft ile ilgili hiçbir bilgim yok biraz araştırma yaptım ve oyunu öğrenmek için internnetten oyuncunun el kitabı ve kızıl taş el kitabını sipariş ettim ayrıca Minecraft Playstation 3 Edition satın aldım fakat oyun hakkında hiçbir bilgim yok bilgisayara şu an demosunu indirdim tam sürüm için satın almadan oynama yolu varmı acaba ? birde bu oyunu bana öğretecek ve destek olacak arkadaşlar olursa sevinirim.

• Beğen
Reactions: DIO
I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Foruma hoşgeldin. Tam sürümü bedava oynamak için korsan indirmelisin. Buna cracked da denir. Tamamen emek hırsızlığıdır. Fakat oyunun yapımcıları, daha sonra satın almak şartıyla izin vermiştir.

Aybar98

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hoşbulduk ! Sitedeki indir kısmı tam sürümmü ? birde satın alırsam kendi güncellemesini kendi yapar öyle değilmi sürekli indirmek zorunda kalmam :)

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Forumda crack hakkında sana yardım edebilecek birsürü kişi bulabilirsin hiç sıkıntın olmasın :/
Hoşbulduk ! Sitedeki indir kısmı tam sürümmü ? birde satın alırsam kendi güncellemesini kendi yapar öyle değilmi sürekli indirmek zorunda kalmam :)
Ordaki dosyaları çalıştırmak için launcher lazım oyunu satın aldığında launcherı indiriyorsun ordan istediğin verisyonu seçip indirip oynayabiliyorsun tabi bunları crack launcherlarlada yapabilirsin ama oyuncu kitlesi çok berbattır crack sunucuların o yüzden pek önermem :(

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin güzel üyelerle dolu forumumuza.. Minecraftı cracked oynamak için forumda sana yardımcı olurlar iyi eğlenceler..

Aybar98

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
En yakın zamanda pc içinde minecraft alacağım şimdilik Ps3 edition ile takılıyorum oyuncunun el kitabı ve kızıltaş el kitabının siparişini verdim onlar gelene kadar oyunu öğretecek bir bir rehber linki atarmısınız forumda bulamadım o kadar baktımda belki gözden kaçırmışımdır.

Aybar98

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
En yakın zamanda pc içinde minecraft alacağım şimdilik Ps3 edition ile takılıyorum oyuncunun el kitabı ve kızıltaş el kitabının siparişini verdim onlar gelene kadar oyunu öğretecek bir bir rehber linki atarmısınız forumda bulamadım o kadar baktımda belki gözden kaçırmışımdır.
Bu yorumum altta kaldı bu konuda yardıma ihtiyacım olacak.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Özelden teamextreme yada keinett küreklenmiş minecraft verebilirim istersen.