Metin2 Kış Sandığı

Bernard

Бернард
Site Danışmanı
Geliştirici
Mesajlar
1,286
En iyi cevaplar
61
Beğeniler
2,129
Puanları
5,790


5989302b0f25441c9c8ab557.jpg




Metin2 Kış Sandığı

Giriş


Merhaba değerli ForumGamerTR üyeleri, bu seferki konumda sizlere Metin2 oyununun değerli sandıklarından birini tanıtacağım hemen başlayalım.

Metin2 Oyunu Nedir?

Metin2, MMORPG türüne sahip bir oyundur, Türkiye'de en popüler MMORPG oyunlarından biridir, son zamanlarda eskisi kadar popüler değil, ancak hala hatırı sayılır bir kitleye sahip olduğu gerçeğini kimse değiştiremez, Metin2 oyuncularının en büyük sorunu hile idi ancak yeni bir koruma yüklenmiş durumda, resimleri aşağıdan görebilirsiniz.





Nasıl Oyuna Giriş Yapılır?

İlk olarak Metin2 orijinal sitesine girip üye olmanız gerekiyor, ondan sonra indirip gerekli işlemleri yaptıktan sonra patch(yama) yüklemesinin bitmesini beklemelisiniz, ondan sonra oyuna giriş yapıp sunucu seçmelisiniz, eğer isterseniz oyunun steam sürümü mevcut onunla kendi hesabınızla giriş yapabilirsiniz, sizlere tavsiyem en eski veya en yeni sunucuda karakter açmanız; bu sunucularda oyuncu sayısı daha fazladır, ticaret daha canlıdır, bu sunucuları seçmeniz size avantajdır.

Sonsuz Kış Sandığı Nasıl Elde Edilir?

Nesne marketten 35 EP(ejder parası) karşılığında alabilirsiniz, veya oyun parası(yang) ile alabilirsiniz ancak unutmayın fiyatları aşırı pahalıdır, Sonsuz Kış Sandığı nesne markette ismi üzere sadece kışın mevcuttur; çoğu sandık gibi oda diğer mevsimlerde nesne marketten kaldırılmaktadır, resmini aşağıdan görebilirsiniz.





Sonsuz Kış Sandığı İçerikleri

İçeriklerini okuyunca neden aşırı pahalı dediğimi anlayacaksınızdır, aşağıdaki içeriklerden en düşüğü 1M(yang) fazladır.


Mavi İnci
Kan Kırmızı İnci
Beyaz İnci
Arttırma Kağıdı
Efsun Nesnesi
Kutsama Küresi
Buz Ankası Kafesi
Delici Vuruş Şansıx4
Kritik Vuruş Şansıx4
Kuvars Kumu
Demircinin El Kitabı
Ejderha Kağıdı
Rüzgarın Ayakkabıları+
Münzevi Tavsiyesi
Güneş Özütü
Ay Özütü
Ruh Taşı
Kutsama Kağıdı
En Değerli Nesne Market Sandıkları


Nesne markette EP(ejderha parası) olarak en değerli sandık karakter sandıkları(büyük) fiyatlarını gördükten sonra bu sandığın değerini anlayacaksınız, tam olarak 999 EP(ejderha parası), çok pahalı olabilir ancak içeriği çok değerli eşyalar içeriyor, kötü bir yanı var takas yapılamıyor ve görevle elde edilemiyor, sadece para vererek elde edebilirsiniz, görselini aşağıda görebilirsiniz.






Teşekkürler

Konumuz buraya kadardı okuduğunuz için teşekkür ederim değerli ForumGamerTR üyeleri sonraki konularımda görüşmek üzere.
 



Üst