LegendWH
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Neyi kastediyorsun la?Bana bir mevzuyu anlatında bende gireyim .s.s.İyide bozulmadığını iddia ettiğin İslama ait Kuran'dan aldım ben bu bilgiyi.
Neyi kastediyorsun la?Bana bir mevzuyu anlatında bende gireyim .s.s.İyide bozulmadığını iddia ettiğin İslama ait Kuran'dan aldım ben bu bilgiyi.
sürekli aynı şeyi söylüyorsun.İyide bozulmadığını iddia ettiğin İslama ait Kuran'dan aldım ben bu bilgiyi.
Okuyor musun? Bak şu:
hiçbir kavim yoktur ki, içlerinde onları eğri yolun encamından sakındıran bir peygamber gönderilmiş olmasın" (fâtır sûresi, 35/24)
Her kavime peygamber gönderildiğini söylüyor Allah burada fakat Amerika'ya gönderilmemiş! Kavim'in anlamı kültürü,dili,boyu,soyu... birbirine bağlı insan topluluğu değil mi Amerika yerlilerininde dünyanın geri kalanından farklı dil, kültür, boy ve soyları vardı ama onlara kitap ya da peygamber yollanmadı.
Sen kafanı fazla yorup kolayı bulmak yerine zoru arıyorsun yalnız.İyide bozulmadığını iddia ettiğin İslama ait Kuran'dan aldım ben bu bilgiyi.
Okuyor musun? Bak şu:
hiçbir kavim yoktur ki, içlerinde onları eğri yolun encamından sakındıran bir peygamber gönderilmiş olmasın" (fâtır sûresi, 35/24)
Her kavime peygamber gönderildiğini söylüyor Allah burada fakat Amerika'ya gönderilmemiş! Kavim'in anlamı kültürü,dili,boyu,soyu... birbirine bağlı insan topluluğu değil mi Amerika yerlilerininde dünyanın geri kalanından farklı dil, kültür, boy ve soyları vardı ama onlara kitap ya da peygamber yollanmadı.
La mevzuyu anlatın la.[DOUBLEPOST=1432906423,1432906392][/DOUBLEPOST]sürekli aynı şeyi söylüyorsun.
Amerikaya belki peygamber gönderildi ? Belki onlar kabul etmedi ?
Amerikayı keşfettiklerinde kızılderililer varmış .s.s.Sen kafanı fazla yorup kolayı bulmak yerine zoru arıyorsun yalnız.
Amerika keşfedildiğinde hastalıklara karşı korumasız yerlilerin birkaç yılda nesillerinin tükendiğini ve şu anda birkaç yüz Amerika yerlisi olduğunu hatırlatırım, ki bu yerliler de zaten her hristiyan ülkesinin yaptığı gibi zorla hristiyanlaştırıldılar yani bundan dolayı okuyamadığımız birkaç yazıt dışında onalrla ilgili bir bilgimiz yok.
Bu yüzden de peygamber gelip gelmedğini bilmiyoruz. Olay bu.
Öyle olsa bile geriye bir yazıt ne biliyim kitap ya da kültürlerinden bizim dinlerimize benzer bişeyler kalırdı, anlatabiliyor muyum? Hepsi bir anda ölmedi ki. Adamlar uzun süre avrupalılarla savaştı. Avrupalılar daha yeni gittiğinde bile adamların temizlik anlayışı yokmuş ve yarı çıplak geziyorlar. Neyse başka surelerde var, madem buna inanmıyorsunuz..Sen kafanı fazla yorup kolayı bulmak yerine zoru arıyorsun yalnız.
Amerika keşfedildiğinde hastalıklara karşı korumasız yerlilerin birkaç yılda nesillerinin tükendiğini ve şu anda birkaç yüz Amerika yerlisi olduğunu hatırlatırım, ki bu yerliler de zaten her hristiyan ülkesinin yaptığı gibi zorla hristiyanlaştırıldılar yani bundan dolayı okuyamadığımız birkaç yazıt dışında onalrla ilgili bir bilgimiz yok.
Bu yüzden de peygamber gelip gelmedğini bilmiyoruz. Olay bu.
.la mevzu ney la mevzu?Öyle olsa bile geriye bir yazıt ne biliyim kitap ya da kültürlerinden bizim dinlerimize benzer bişeyler kalırdı, anlatabiliyor muyum? Hepsi bir anda ölmedi ki. Adamlar uzun süre avrupalılarla savaştı. Avrupalılar daha yeni gittiğinde bile adamların temizlik anlayışı yokmuş ve yarı çıplak geziyorlar. Neyse başka surelerde var, madem buna inanmıyorsunuz..
.la mevzu ney la mevzu?
Temelde Allah'ın gerçek olup olmadığını tartışıyoruz..la mevzu ney la mevzu?
O zaman şöyle soralım. Dinsiz misin, başka bir dine mi üyesin yoksa sorgucu bir müslüman mısın?Öyle olsa bile geriye bir yazıt ne biliyim kitap ya da kültürlerinden bizim dinlerimize benzer bişeyler kalırdı, anlatabiliyor muyum? Hepsi bir anda ölmedi ki. Adamlar uzun süre avrupalılarla savaştı. Avrupalılar daha yeni gittiğinde bile adamların temizlik anlayışı yokmuş ve yarı çıplak geziyorlar. Neyse başka surelerde var, madem buna inanmıyorsunuz..
Ehm dalga geçmeyi kes cnm.Şimdiye kadar..müslüman ateist olayı vardı...sonra..tanrı ayet oldu..şimdi peygamberler
Halbuki boşuna..tanrı diye inandığınız adam..bir programcı
Tartışmaya gerek bile yok..büyük ihtimal senin benim gibi bir ölümlü
Ehms.Elbette amerikalılara peygamber yollandı cvnm.Ama amerika bulunduğunda kızılderilileri öldürdüler o sıradada bütün milli şeyleri yakıldı[DOUBLEPOST=1432906838,1432906803][/DOUBLEPOST]Temelde Allah'ın gerçek olup olmadığını tartışıyoruz.
Şuradan başladık tartışmaya:
Her kavime peygamber gönderildiğini söylüyor Allah burada fakat Amerika'ya gönderilmemiş! Kavim'in anlamı kültürü,dili,boyu,soyu... birbirine bağlı insan topluluğu değil mi Amerika yerlilerininde dünyanın geri kalanından farklı dil, kültür, boy ve soyları vardı ama onlara kitap ya da peygamber yollanmadı
Aganaistmi neydi.O zaman şöyle soralım. Dinsiz misin, başka bir dine mi üyesin yoksa sorgucu bir müslüman mısın?
Sen sürekli diyorsun ki kuranda hata var ve kuran değiştirilmiş.Temelde Allah'ın gerçek olup olmadığını tartışıyoruz.
Şuradan başladık tartışmaya:
Her kavime peygamber gönderildiğini söylüyor Allah burada fakat Amerika'ya gönderilmemiş! Kavim'in anlamı kültürü,dili,boyu,soyu... birbirine bağlı insan topluluğu değil mi Amerika yerlilerininde dünyanın geri kalanından farklı dil, kültür, boy ve soyları vardı ama onlara kitap ya da peygamber yollanmadı
Agnostik.Ehm dalga geçmeyi kes cnm.
Ehms.Elbette amerikalılara peygamber yollandı cvnm.Ama amerika bulunduğunda kızılderilileri öldürdüler o sıradada bütün milli şeyleri yakıldı[DOUBLEPOST=1432906838,1432906803][/DOUBLEPOST]
Aganaistmi neydi.
Ehm dalga geçmeyi kes cnm.
O zaman şöyle soralım. Dinsiz misin, başka bir dine mi üyesin yoksa sorgucu bir müslüman mısın?
Sen sürekli diyorsun ki kuranda hata var ve kuran değiştirilmiş.
Eğer kuran değiştirilmişse neden hatalar kaldırılmadı ?
Eğer hatalar var ise, aynı zamanda uydurma ise neden değiştirilmedi ?