mezun oluyoruz

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@ForumDoktoru bu arada Suudi Arabistan polis arabalarına Porşe kullanan bir ülke :D Hadi internete o kadar çok güveniyorsun ki, onuda araştır.
* Bilgisayar'a, İnternet'e şeytan kutusu derlerdide inanmazdım. Çocuğun kalbi internet. İnternet ne derse o.

NOT: Buradaki hiçbir konuya dahil olmadım. Olmayacağımda fakat sadece sorulanlara ve yanlış bilgi verenlerin hatalarını düzeltmekle uğraşıyorum.
Evet aynı zamanda aç kalındığında karısını yemeyi önerende bir ülke, ülke ekonomileri petrol sayesinde ayakta, onunda bitmesine az kaldı.

http://onedio.com/haber/suud-imamin-kadin-yiyebilirsiniz-aciklamalari-486919
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/28922846.asp

"Suudi Arabistan, şeriat yasalarının anayasa olarak kabul edildiği bir krallıktır. Hem yürütme gücünü, hem yasama gücünü elinde tutan kral, Bakanlar Kurulu'nu kendi atar ve kararlarını veto etme hakkına sahiptir"

Bir ara kadınların araba sürmesi bile yasaklanmak üzereydi, ah bu arada. İnsanlar özgür değil o ülkede biraz araştır bence.

Suudi Arabistan Ekonomisi - http://tr.wikipedia.org/wiki/Suudi_Arabistan#Ekonomi

Suudi Arabistan'da bina,teknoloj,araba hepsi yabancılar tarfından sağlanıyor, teknoloji üretimi yok sadece petrole dayalı bir ekonomi.

Bana Suudi arabistan, Qatar, BAE dışında petrole dayalı olmayan gelişbiş tek islam ülkesi göster bakıyım?[DOUBLEPOST=1432898714,1432898541][/DOUBLEPOST]
İnanma.
Zaten bu gökler, sen, annen, baban, Dünya, Uzay, Gezegenler, İnsanlar falan filan bunlar hep kendiliğinden oluştu zaten.
Heleki şu "Tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurtamı tavuktan çıkar?" sorusu zaten herşeyi açıklıyor.
Ne var putperestlik, ineklere tapan falan sende yeni bir Din buldun tebrikler! İnternete tapanlar. İnternetest.
Neden olmasın? Elinde kanıt mı var Allah'ın evreni oluşturduğuna dair? Ya da bir tanrı olucaksa bu Allah mı olmak zorunda? Eskiden de insanlar dünyanın yuvarlak olmadığına inanıyordu öyle şey mi olur diyolardı, ya da insanlar uçamaz... Öyle diyenleride asıyorlardı.

Teoriye göre ilk tavuk yumurtadan çıktığı söyleniyor: http://onedio.com/haber/-tavuk-mu-y...tan-cikar-paradoksunun-bilimsel-cozumu-509690 - Tabi, sadece bir teori.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
Sponsor
En iyi cevaplar
0
Öncelikle, deist'im fakat herkesin inancına da saygılıyım.
Şunu düşünmediniz hiç sanırım ; Tanrı -Allah- yarattıklarını neden süründürerek ,yoksulluk içinde öldürtüyor ?
Müslümansınız güya ; ben müslümanım her türlü pisliği yaparım sonra namaz kılar tüm günahlarımı çıkarırım yeey*

Daha Müslümanlar kendi mezheplerini katlederken siz neden bahsediyorsunuz ? Kendinizi kandırmayın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
Sponsor
En iyi cevaplar
0
Herkesin kaynağına kimse karışamaz! Biz Turizmi kullanırız, şunlar Petrol'ü kullanır. Zaten Petrol bitiyor, Kaynaklar bitiyor, Dünya savaşı başlarsa 2023'te etkisini göstermeye başlayacak zaten şuanda bile Türkiye'nin çevresi savaşta. O zaman geberince Allah sana diyecek "Sen bana inanmıyordun değil mi?" sen tabi cevap veremeyeceksin. Hopp Ateşlerin içine ve şunuda biliyorsun değil mi? Orada Allah'a inanmayanlara sınırsız ateş imkanı sağlıyorlar :D[DOUBLEPOST=1432898800,1432898743][/DOUBLEPOST]

Lan Allah aşkına bir tane Müslüman yok mu forumda tek Müslüman ben miyim lan :( Olum 4-5 Müslümanlık dinini bilmeyen gevura ders veremiyorum tek başıma.
Gavur demek, neden müslümanlığın temeli hoşgörülü davran mıyorsun ?

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkesin kaynağına kimse karışamaz! Biz Turizmi kullanırız, şunlar Petrol'ü kullanır. Zaten Petrol bitiyor, Kaynaklar bitiyor, Dünya savaşı başlarsa 2023'te etkisini göstermeye başlayacak zaten şuanda bile Türkiye'nin çevresi savaşta. O zaman geberince Allah sana diyecek "Sen bana inanmıyordun değil mi?" sen tabi cevap veremeyeceksin. Hopp Ateşlerin içine ve şunuda biliyorsun değil mi? Orada Allah'a inanmayanlara sınırsız ateş imkanı sağlıyorlar :D
İşte sen beni korkutarak bir yere varabiliceğini sanıyorsun. Ben aklım var, Allah'ın olmadığından eminim, ayrıca onca teori ve sonsuz ihtimal varken bundan mı korkucam? Sen de matrix'de ki gibi bir sanal dünya da olabilirsin ya da gelişmiş bir medeniyetin simülasyonu olabilirsin, sonsuz evren teorisinin parçasıda olabiliriz, kim bilir...

Ekleme: Bende senin geçtiğin o yollardan geçtim, zamanla anlarsın.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Arkadaşlar lütfen konuyu dağıtmayalım. İstediğiniz dine inanırsınız, hatta inanmayın (aslında inanmamakta bir inanmaktır) ama konuşulacak yer burası değil.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
Sponsor
En iyi cevaplar
0
Çünkü yalanlarınıza tahammül edemiyorum.

Bak.. Şimdi anladım ben neden Türkiye'de Müslüman olmayanlara böyle laf attıklarını ve işkence ettiklerini. Ulan ben burda sinirden monitöre kafa atmamaya dayanıyorum. Onlar nasıl dayansın. Elimde olsa gelip öldürürüm sizi la :S Böyle insanları Türkiye'de yaşattıklarına inanmıyorum. Neyse ben gidiyorum. Beni birdaha dahil etmeyin. Müslümanlar kötü insan tamam? Hadi iyi cahillikler.
Zerre kadar mantık yok. O kadar bi tarafınızı yırtıyorsunuz, dininizin emirlerini uygulasanıza*

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çünkü yalanlarınıza tahammül edemiyorum.

Bak.. Şimdi anladım ben neden Türkiye'de Müslüman olmayanlara böyle laf attıklarını ve işkence ettiklerini. Ulan ben burda sinirden monitöre kafa atmamaya dayanıyorum. Onlar nasıl dayansın. Elimde olsa gelip öldürürüm sizi la :S Böyle insanları Türkiye'de yaşattıklarına inanmıyorum. Neyse ben gidiyorum. Beni birdaha dahil etmeyin. Müslümanlar kötü insan tamam? Hadi iyi cahillikler.
Sana okulda öğretilenlerin yalan olmadığı ne malum? Ya da alien tarafından öğretilenler? Ya da Ülkede basılan kuranların sahte olmadığı ne malum? Kuzey Kore'ye bak derim adamlar son futbol dünya kupasını kazandığını sanıyor, adamlar dışarıdan soyutlanmış bir şekilde yaşıyor. Evet, mümkün, 2. Dünya savaşından önceki Japonya başbakanlarının tanrı olduğunu sanıyordu ama güzelim Japonya nerden nereye geldi. Nazi Almanyası diğer bir örnek, Daha sonar rönösans öncesi Avrupa var. Ayrıca bizim yalan söylediğimizi nereden çıkardın? Aksini iddia ediyosan kantıla!

Bizi öldürürsün demek* Tam müslümanlık laf işte. Duygularına fazla kapılma koçum, gerçekler farklı.

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Forum Doktoru haklı bi davanız olsaydı gezi'de iki toma yiyince üniversiteler kapanınca dağılmazdınız sende özentisin inanmıyorsan Allah'a inanmıyorsun bizene...
Dinime hakaret etme bende senin değerlerine hakaret ederim...

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
Sponsor
En iyi cevaplar
0
Hahayt dinime küfreden Müslüman olsa diyeceğim zaten değilsin pis gevur.
Dininizin emirlerini uygulasanıza derken sayayım;
- 5 Vakit namazımı kılarım.
- Kuran-ı Kerim'i her hafta en az 4 kere okurum. Hızlıyımdır.
- En önemliside sizin gibilere hala küfür etmememdir.
- 7 Yaşında oruç tutmaya başladım.
- Hac yapacağım inşallah büyüyünce.
DAHA SAYIM MI?!
Ehehe, ilkokuldaki din derslerinden öğrendiğim kadarıyla ; herkes istediğine inanabilir,zorlanamaz değil mi ? Neden kaldıramıyorsun bunu