Mine Truck Simulator (Multiplayer) olarak karsınızda Proje İptal

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mine Truck Simulator
merhaba forum sakinleri KingTR build team olarak bir projeye başladık amacınız yolların kralı olup yükleri teslim etmek
yenilikler
1-tek oyunculudan çok oyunculu hale getirildi
2-VIP ler sadece %25 daha fazla para kazancak (ör:100 tl için 25 tl fazla kazanacaklar)
3-açık bir dünya ve kendine özel IP si
4-kasabalardan büyük şehirlere kadar yaklaşık 15 şehir planlanıyor
5-para sistemi ve lamba (gece yakılacak)
1-benzin (gelme ihtimali olacak şeyler listesi)
2-kamyonların kendi özellikleri
3-trafik
4-telsiz (gelmeyebilir)
5-kargoların dış görünümü
6-kendi şirketini kurup işçi alma
7-ve daha çok özellik
Bizi takipte kalın
oyun modu @BraveHero tarafından kodlanmaktadır

Son düzenleme:

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
saol konuyu guncellemyeceğim yazınca uste cıkıyo zaten ama kullanacağım server isimleri ile ilgili bir sorun çıkabilir telif gibi :D

alpsivas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu projeyi gerçekleştirirsen ve çok oyunculuda olursa şuana kadar gördüğüm en kapsamlı en iyi proje diye bilirim sen bunu nasıl yapıcan :D

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
setblock ve basit komutlar kullanıyor ama setblock uyarı lambaları işin zor tarafı we yok elimle yapıyorum +map multi oynanbilir fakat beta olarak bugları bildirirseniz sevinirim düzeltirim benzin olarak olay su benzinlikte duruyosun benzin al var tuşa basıyorsun ve paran eksiliyor araba için benzin miktarı ilerde gelebilecek şeylerden map düz olmadığı için açık alanlar ve manzaralar köprüler tüneller var hiçte kotu değil 1 eğitimdeki rampa olayını komut ile verdirmek gerek multi için

alpsivas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
oyun modlu falan olmuyucak demi bana araba sürüşünü demiştim yinede güzel olacağa benziyor mantığı çok iyi

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
hayır ra
oyun modlu falan olmuyucak demi bana araba sürüşünü demiştim yinede güzel olacağa benziyor mantığı çok iyi
hayır suankı tek surus rayda giden ama kavşaklarda yon verdiğiniz minecraft :D ilerde geliştirmeyi dusunuyorum[DOUBLEPOST=1412431018,1412430770][/DOUBLEPOST]mapta once kucuk bi sehir olan KingTR serverine gidiyoruz (benim serverim) ordan kapanmış bir server olan gloriana ilerledikçe yukunuz degerleniyor ilk odun iken 1000 tl aldıgınz yolda petrol taşıyarak 4000 alıyorsunuz misal amaç manzara seyretmek , telsiz eklemeyi düşünüyorum ama o kadar bilgim yok mallesef[DOUBLEPOST=1412431100][/DOUBLEPOST]lütfen çekinmeden isteklerinizi sorun cevap vermek istiyorum[DOUBLEPOST=1412432303][/DOUBLEPOST]sorunuz varmı ?

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
hayır ra
hayır suankı tek surus rayda giden ama kavşaklarda yon verdiğiniz minecraft :D ilerde geliştirmeyi dusunuyorum[DOUBLEPOST=1412431018,1412430770][/DOUBLEPOST]mapta once kucuk bi sehir olan KingTR serverine gidiyoruz (benim serverim) ordan kapanmış bir server olan gloriana ilerledikçe yukunuz degerleniyor ilk odun iken 1000 tl aldıgınz yolda petrol taşıyarak 4000 alıyorsunuz misal amaç manzara seyretmek , telsiz eklemeyi düşünüyorum ama o kadar bilgim yok mallesef[DOUBLEPOST=1412431100][/DOUBLEPOST]lütfen çekinmeden isteklerinizi sorun cevap vermek istiyorum[DOUBLEPOST=1412432303][/DOUBLEPOST]sorunuz varmı ?
Ray olmadan sürülebilen vagon pluginini demiştim :D ucars plugini. Ama unutmuşum başka pluginlerde gerekiyodu, ondan çalışmamıştı .p[DOUBLEPOST=1412437893][/DOUBLEPOST]Edit : Projeyi ben devralıyom.