[-{MineAngry}-=>Emek/Kervanlar/Rütbe/Meslek/Topluluk/RPG<=-{MineAngry}-]

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlerin huzurunuzda hayatınız boyunca beklediğiniz asıl Hayatta Kalma sunucusunu açmış bulunmaktayız. Sunucumuzda VIP gibi unsurlar bulunmamaktadır (ama ebediyen bulunmayacak diye bir şey yoktur). Bu zaten bir para avıdır, VIP olması demek oyuna ayrı zevk katmak değildir. Ben bu para avı yerine sizlere Bağış yapma seçeneği sunacağım ve bu sayede sunucu hoşunuza gittiyse bizlere destek olarak sunucunun daha fazla aktif olmasını sağlayabilirsiniz. Sunucumuzda bugüne kadar görmediğiniz farklılıklar mevcuttur ve bu farklılıkları birazdan okumaya başlayacağınız bilgilendirme bölümünden öğreneceksiniz zaten. Hemen sunucumuzun tanıtım ve bilgilendirme bölümüne geçelim..

<=-{KALİTE}-=>
- Sunucumuz Nitrado güvencesiyle açılmıştır.
- Lag gibi olumsuz eylemlerin gerçekleşmeyeceğini ve size kaliteli bir oyun performansı sunacağımızı düşünüyoruz.
- Şimdilik cüzi bir Oyuncu sayısıyla açılmış olan sunucumuz yakında daha yüksek sayıda Oyuncu alabilecek güce gelebilir.
- Eklentiler elimizden gelebildiğince Türkçeleştirilmiştir ve Türkçeleştirilmeye devam ediliyordur.
- şu an da tek kişilik bir ekibimiz vardır oda ben. Yakında büyüdükçe bu ekip sayısını arttırmayı planlıyoruz.
- Sizler için en iyi kaliteyi, en iyi oyun performansı getirmeye çalışıyor ve sunucumuzu açtığımız gibi bırakmıyor her zaman güncellemeye çalışıyoruz.

<=-{AMAÇ}-=>
Hayatta Kalma sunucumuzun amacı, ilk olarak sunucuya girmek ve neyin ne olduğunu çözmektir çünkü eğer öylece durup bakınırsanız Hayat sizi 1-0 yenilgiye uğratmış olur. Sonra Mesleğinizi elinize almalısınız ve alın teriniz ile çalışmalısınız. Evinizi kurup oraya yerleşmelisiniz, madene inmeli ve gerekli madenleri elde ederek savunma, pişirme vs. ihtiyaçlarınızı gidermelisiniz. Haftalık şehre uğrayacak olan kervanlardan Mesleğinizde uğraşıp elde ettiğiniz madenler, eşyalar vb. şeyler ile takas yapabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz. Unutmayın dış etkenlerde olacak, yaratıklar, tuzaklar vb. ama bunlardan size en fazla zarar verecek olan ise insanlardır. Herşeyinizi tamamladıktan sonra kendi küçük topluluğunuzu oluşturmalı ve onlarla birlik kurmalısınız çünkü Nether'e birliksiz gitmek istemezsiniz! İşte asıl hayat savaşı başlıyor..

<=-{YETKİLİ}-=>

[KURUCU] Emrsmsk

(Sunucumuzun haritası @Colere tarafından inşa edilmekteydi fakat sonradan huzursuzluk çıkarıp vazgeçtik dendi. Kendi ekibimiz tarafınca bir harita hazırlanmaktadır. Projenin açılması 1-2 Hafta gecikebilir..)

<=-{SUNUCU ADRESİ}-=>

<=-{BAĞIŞ}-=>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayırlı olsun fakat server açılmadan boyle boş konulara karşıyım
Anlıyorum fakat elimizden gelebildiğince sizi bu kaliteli sunucudan haberdar etmek istiyoruz. Farkındaysanız piyasada öyle doğru dürüst bir sunucu yok. Ne var sizlere müjdeyi versek içiniz rahatlasa adam akıllı bir Minecraft oynama şansı elde etseniz. O yüzden boş konu olduğunu düşünmüyorum ve sadece böyle bir kaliteli Hayatta Kalma sunucusu değil Krallık (Faction) sunucusu, GökAda (SkyBlock) sunucusu vs. vs. açmayıda düşünüyoruz. Şimdiden anlayışınız için teşekkürler.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0