MineBrave @2017 MIMAR ALIMLARI BASLADI! | CEKIRDEK SUNUCU +500 Sunucu

Xeronas

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MineBrave
Hepinize merhabalar, yeni açılacak olan MineBrave sunucusu için mimar ekibi topluyorum, ekibe katılmak isteyen arkadaşlar aşağıda form'u doldurabilir ve bekliyebilirler.En geç 10 saat içerisinde sizlere ulaşacağız, iyi günler dilerim :)
Sunucu bilgileri Skype üzerinden detaylı bir şekilde verilecektir..!

FORM

Adınız ve Soyadınız ;
Yaşınız
Daha önce çalştığınız sunucular ;
Yaptığınız projeler ;
Katıldığınız projeler ve projelerin isimleri ;
Kendi yapıtlarınıza 10 Üzerinden kaç verirdiniz ;
Yapıtlaınızdan bir kaç görüntü (SS) ;
İletişim Adresleriniz ;

İletişim adresi kaldırılmıştır.

Skype üzerinden yapılan başvurular tamamen geçersiz kılınacaktır.!
Katılan arkadaşlar
16 Yaş üzerinde olmalıdırlar.
Kendinden emin olmayan, iki ağaç dikip ortaya ev koyan arkadaşlarımızı ekibimizde istemiyoruz.
Katılan kişilerin MIKRAFON'larinin olması şarttır..!

Alımlar 05.10.2016 Tarihinde sona erecektir!

Son düzenleme:

uskbskl

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız ; Samet Kabasakal
Yaşınız : 17
Daha önce çalştığınız sunucular ; RazerCraft,Destansınetwork,wildempire,songüc,kare,pvphome,nexattackonline(nao) ve daha çok fazlası.
Yaptığınız projeler ; Genelde spawn yapıyorum.1duvarın 1 parçası için 2 saat uğraştığımı hatırlarım.Genelde mediaval konulu tasarım yapıyorum.
Katıldığınız projeler ve projelerin isimleri ; Mspawn,HubSpawn,MinSpawn,BigSpawn.(BURADA SADECE PROFOSYONEL BUİLDERLERİN KULLANDIĞI TERİMLERDİR)
Kendi yapıtlarınıza 10 Üzerinden kaç verirdiniz ;8-9
Yapıtlaınızdan bir kaç görüntü (SS) ; Bunu biraz önce 15 dk da yapıp çıktım.hiçbir özen göstermedim.Mesela bu yapacaklarımın % si yanında % 15-20
dd diyebilirdiyebilirim
2016-09-22_21.56.37.png

İletişim Adresleriniz ; skype : uskbskl

Xeronas

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız ; Samet Kabasakal
Yaşınız : 17
Daha önce çalştığınız sunucular ; RazerCraft,Destansınetwork,wildempire,songüc,kare,pvphome,nexattackonline(nao) ve daha çok fazlası.
Yaptığınız projeler ; Genelde spawn yapıyorum.1duvarın 1 parçası için 2 saat uğraştığımı hatırlarım.Genelde mediaval konulu tasarım yapıyorum.
Katıldığınız projeler ve projelerin isimleri ; Mspawn,HubSpawn,MinSpawn,BigSpawn.(BURADA SADECE PROFOSYONEL BUİLDERLERİN KULLANDIĞI TERİMLERDİR)
Kendi yapıtlarınıza 10 Üzerinden kaç verirdiniz ;8-9
Yapıtlaınızdan bir kaç görüntü (SS) ; Bunu biraz önce 15 dk da yapıp çıktım.hiçbir özen göstermedim.Mesela bu yapacaklarımın % si yanında % 15-20
dd diyebilirdiyebilirimEkli dosyayı görüntüle 41156
İletişim Adresleriniz ; skype : uskbskl

Daha iyi bir yapıyla en uğraştığınız halini atarsanız sevinirim, burada uğraşmiyacak kişileri istemiyoruz biz.

Kalfacı_Ağabey

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız ; Mehmet Ögül
Yaşınız 15
Daha önce çalştığınız sunucular ;Sunucu Çalıstırmadım Dogrusu Ama Mimarlık bilgim yanı wg ve world edit bilgim cok iyidir
Yaptığınız projeler ;Skype Atarım
Katıldığınız projeler ve projelerin isimleri ;Projelere katılmadım kendim yaptım tek Skype Atarım
Kendi yapıtlarınıza 10 Üzerinden kaç verirdiniz ; bilememem bir siz bakın daha iyi olur
Yapıtlaınızdan bir kaç görüntü (SS) ; .....
İletişim Adresleriniz ;Skype : Bay_Memo 1905

Syfer57

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Adınız ve Soyadınız ; Eren Yıldız
Yaşınız ; 14
Daha önce çalştığınız sunucular ; +200 sunucu..
Yaptığınız projeler ; Devhasa ağaç, Devhasa dağ, Saray, Şato, Villa, Ağaç ev.
Katıldığınız projeler ve projelerin isimleri ; PvP, Survival, Faction, Skyblock, SkyWars, EggWars ve 360x360 Villa.
Kendi yapıtlarınıza 10 Üzerinden kaç verirdiniz ; 8
Yapıtlaınızdan bir kaç görüntü (SS) ; Yaptığım buildlerin asla fotoğrafını çekmem isterseniz ekran paylaşırım skypeden.
İletişim Adresleriniz ;(Skype) live:ay-e-3460

+Build Ekibimiz Vardır. Ekstra paralı build yapmaktayız.
*ZeusBT*

mhmmdyldz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız ; Muhammed Yıldız
Yaşınız ; 15 (gerçekten emek veririm ve builderlikte deneyimliyim)
Daha önce çalştığınız sunucular ; SaladinPvP (kendi serverimdi) BouncePvP - RedCraft - BostryFaction - BluePvP
Yaptığınız projeler ; Çekirdek Sunucu map hazırlama ve lobi oluşturma - Büyük Saraylar -Ortaçağ Evleri ... (ne isterseniz yapabilirim)
Katıldığınız projeler ve projelerin isimleri ; PvP de ustayım fakat Faction ve Skyblock ve SkyWarsda bayaa birikimim var
Kendi yapıtlarınıza 10 Üzerinden kaç verirdiniz ; 8-9/10
Yapıtlaınızdan bir kaç görüntü (SS) ; https://resim.hosting/image/24-09-2016/Zx0UqHg.jpg

İletişim Adresleriniz ; skype [email protected]

Xeronas

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adınız ve Soyadınız ; Eren Yıldız
Yaşınız ; 14
Daha önce çalştığınız sunucular ; +200 sunucu..
Yaptığınız projeler ; Devhasa ağaç, Devhasa dağ, Saray, Şato, Villa, Ağaç ev.
Katıldığınız projeler ve projelerin isimleri ; PvP, Survival, Faction, Skyblock, SkyWars, EggWars ve 360x360 Villa.
Kendi yapıtlarınıza 10 Üzerinden kaç verirdiniz ; 8
Yapıtlaınızdan bir kaç görüntü (SS) ; Yaptığım buildlerin asla fotoğrafını çekmem isterseniz ekran paylaşırım skypeden.
İletişim Adresleriniz ;(Skype) live:ay-e-3460

+Build Ekibimiz Vardır. Ekstra paralı build yapmaktayız.
*ZeusBT*

SS çekmediyseniz sizi asla ekibimize alamayız, isterseniz en iyi mimar olun resim atmassanız sizi asla alamam.İyi günler.

Adınız ve Soyadınız ; Mehmet Ögül
Yaşınız 15
Daha önce çalştığınız sunucular ;Sunucu Çalıstırmadım Dogrusu Ama Mimarlık bilgim yanı wg ve world edit bilgim cok iyidir
Yaptığınız projeler ;Skype Atarım
Katıldığınız projeler ve projelerin isimleri ;Projelere katılmadım kendim yaptım tek Skype Atarım
Kendi yapıtlarınıza 10 Üzerinden kaç verirdiniz ; bilememem bir siz bakın daha iyi olur
Yapıtlaınızdan bir kaç görüntü (SS) ; .....
İletişim Adresleriniz ;Skype : Bay_Memo 1905

Form'u yetersiz doldurma ve ilgisizlikten dolayı ekibe alınmadınız, iyi günler.

Adınız ve Soyadınız ; Muhammed Yıldız
Yaşınız ; 15 (gerçekten emek veririm ve builderlikte deneyimliyim)
Daha önce çalştığınız sunucular ; SaladinPvP (kendi serverimdi) BouncePvP - RedCraft - BostryFaction - BluePvP
Yaptığınız projeler ; Çekirdek Sunucu map hazırlama ve lobi oluşturma - Büyük Saraylar -Ortaçağ Evleri ... (ne isterseniz yapabilirim)
Katıldığınız projeler ve projelerin isimleri ; PvP de ustayım fakat Faction ve Skyblock ve SkyWarsda bayaa birikimim var
Kendi yapıtlarınıza 10 Üzerinden kaç verirdiniz ; 8-9/10
Yapıtlaınızdan bir kaç görüntü (SS) ; https://resim.hosting/image/24-09-2016/Zx0UqHg.jpg

İletişim Adresleriniz ; skype [email protected]

Ekibimiz için yetersizsiniz, kendinizi geliştirip ilerki haftalarda tekrardan başvuru yapabilirsiniz, iyi günler.

JackWold

Ağır Eleştrici
En iyi cevaplar
0
Kardeşim benim skypemi millete neden veriyorsun, bir ara seninle konuşmak istiyorum.