Öncelikle ben sana en kolay yolu söylemek istiyorum. Sunucu genelinde wg atmak istiyorsan, ki çoğu skyblock faction tarzı sunucularda böyle yapılmalı. Önce tüm wg'leri sil sonrada " /rg flag __global__ passthrough deny " yaz. Bu sunucu genelinde herşeyi kapatır. Kendi isteklerine göre o kısmı değiştir. En kolay yol budur bana göre.minecaft wg atmama rağmen oyuncular blok koyuyuor çözümü nedir bilen varmı
peki oyuncular hamaddenin içine bişeyler koyabiliyor onu nasıl düzelteceğimÖncelikle merhaba @Zeon,
Sanırsam bir hammadde gibi bir alana wg çekiyorsunuz şu şekilde yapın;
Eğer ki spawn gibi bir alan ise ve wg çekili bir alanda blok koyabiliyorsa WorldGuard pluginin de sıkıntı vardır dosyayı silin jar dosyayı kalsın tekrar dosyayı kendisi sunucu kursun.
- İlk önce genel bir alan wgsi çekin flagları da yazın flag dediğim "/rg flag <wg ismi> pvp deny, /rg flag <wg ismi> ender-pearl deny vb..."
- sonra hammadde nin olduğu kısma wg çekin oraya da sadece flag olarak "/rg flag <wg ismi> build allow" çekin.
teşekkürler çok saolunEfendim onu bende biliyorum ama örneğin mesela piston çalıştırıp bug yapmalarını engellemek istiyorsanız "/rg flag <wg ismi> piston deny" yapabilirsiniz ki zaten otomatik yenileme var ise otomatik yenileme sırasında koydukları bloklar gider.