MİNECRAFT 1.3.2 EN SEVDİĞİM MODLAR

İzmirden mete

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben yaklaşık 2 hafta önce ıdbm diye bir mod paylaştım şimdide binek modunu sizinle paylaşacağım.
bu modda creeper--squid--stonegolem--kardanadam--ceylan--domuz--ghast--enderman--dinazor--noelbabageyiği--değişik bitür adam--tavuk ve benzerletine hatta enderdeki dragona bile biniyoruz önce videoyu göstereyim
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
video benim
link aşşağıda
minecraftınızı açık bırakmayın kapalı tutun ve verdiğim dosyayı indirin uygulamayı masaüstüne atıp çalıştırın sonra herşeye tamam deyin

Ekli dosyalar

• Animal+Bikes+Mod+Installer.zip
    595.9 KB · Görüntüleme: 225
  • 1.png
    1.png
    220.6 KB · Görüntüleme: 548
  • 2.png
    2.png
    114.1 KB · Görüntüleme: 540
  • 3.png
    3.png
    115.5 KB · Görüntüleme: 285
  • 4.png
    4.png
    183.2 KB · Görüntüleme: 519
  • 5.png
    5.png
    286 KB · Görüntüleme: 299
  • 6.png
    6.png
    341.7 KB · Görüntüleme: 564
K

koboto

Ziyaretçi
söyledigin moblardan bazılarına binilmiyor!:mad:

cambaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardes evet bende yaptım bende hiç biri gözükmüo video ayarları ile mi oynamam gerek harfi harfine yaptım ama

İzmirden mete

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardes evet bende yaptım bende hiç biri gözükmüo video ayarları ile mi oynamam gerek harfi harfine yaptım ama
arkadaşım öncelikle sürümün 1.3.2 olması lazım.daha sonra minecraftı aç tabi ben premium deilim.açtıktan sonra enter game demeden force uptade ye bas ve enter game de bu bütün modları silecek. daha sonra kontrol et silmişmi diye. daha sonrada mineden çık ve modu yükle.olmassa bana bildirirsin

İzmirden mete

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşım öncelikle sürümün 1.3.2 olması lazım.daha sonra minecraftı aç tabi ben premium deilim.açtıktan sonra enter game demeden force uptade ye bas ve enter game de bu bütün modları silecek. daha sonra kontrol et silmişmi diye. daha sonrada mineden çık ve modu yükle.olmassa bana bildirirsin
anlatım.png

can480

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Modun adı animal bikes degilmi? bide onlara binebilmek icin mesela enderman bike, chicken bike falan yapman gerekiyo
Bu arda pony de vardı :)

meto16

Marangoz
En iyi cevaplar
0
senini baylaştıkların 1.3.4 deki şeyler yani hepsi 1.3.4 var istiyen indirsin istiyen 1.3.4 gelmesini bekleyin