minecraft 1.4.2 yenilikleri

shnider9

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft 1.4.2
Pretty Scary Update!
+ + Bir işaret eklendi saksılar + Eklendi öğe çerçeveleri Eklendi + Eklendi örsler + Eklendi arnavut duvarlar + Eklendi kabak turta + Eklendi havuç ve patates + havuç + bir patron mob eklendi Yeni Eklenen + sürerken domuz kontrol etmek için bir sopa üzerine konabilir iskelet tipi + Eklendi cadılar + Eklendi yarasalar + Zombiler Şimdi köylüler bulaşabilir konabilir, ama aynı zamanda tedavi edilebilir + Eklenenler çete başları + Eklendi ahşap düğme + Ürünler Yaratıcı Mode "blok çekme" eylemi ile klonlanmış olabilir + Öğeler olabilir hızlı bir öğe hovering 1 ile 9 arasındaki basarak Kısayol çubuğunun taşındı + / zorluk / spawnpoint, / hava / gamerule ve / net komutları komutları için + Added "hedef seçiciler" + pelerinler gizlemek için Added seçeneği + Eklendi geçiş için seçenek eklendi dikey synch + superflat dünyalara özelleştirme Eklendi + Minör eklemeler dünya jeneratör + Yeni iksir tarifleri + Deri zırh boyalı * Haritalar artık daha yakınlaştırılmış başlar ve * Redstone tekrarlayıcılar şimdi bir "kilitli" konumuna ayarlanabilir uzatılabilir olabilir * Yeni ses efektleri * Nether için Portallar artık ürün ve taşıma yapabilirsiniz çetelerin * Macera modu artık bloklar yerleştirilerek ve çıkarma izin verir, ancak yalnızca doğru araçları yanlara kereste yerleştirerek * Değişik yöntemi kullanılarak * Geliştirilmiş sunucu listesi * Geliştirilmiş hata ayıklama (F3) tanımlanmış bir adminler varsa, seçenekler * Spawn koruması artık otomatik olarak devre dışı bırakılır -
Herobrine geri dönüyor.
100% google translate

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

naberknka

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kardes biliyormusun bilmiyorum ama gene sorim dedim o koylu zombiyi nası eski haline ceviriyoz ?
bide herobrine gelmesi iyi oldu

Creeper01

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
HeroBrine geliyo derken neden bahsediyosunuz ben hiç görmedim 1.4.2'de anlamadım??? Yoksa yine gelecek mi... (Çok Gizemliyim) :D

agent_girl34

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben hiçbiryerde indiremedim 1.4.2. Bir link birde anlatırmısınız nasıl indircem.Unttum indirmeyi :D

Darkthunders

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft 1.4.2
Pretty Scary Update!
+ + Bir işaret eklendi saksılar + Eklendi öğe çerçeveleri Eklendi + Eklendi örsler + Eklendi arnavut duvarlar + Eklendi kabak turta + Eklendi havuç ve patates + havuç + bir patron mob eklendi Yeni Eklenen + sürerken domuz kontrol etmek için bir sopa üzerine konabilir iskelet tipi + Eklendi cadılar + Eklendi yarasalar + Zombiler Şimdi köylüler bulaşabilir konabilir, ama aynı zamanda tedavi edilebilir + Eklenenler çete başları + Eklendi ahşap düğme + Ürünler Yaratıcı Mode "blok çekme" eylemi ile klonlanmış olabilir + Öğeler olabilir hızlı bir öğe hovering 1 ile 9 arasındaki basarak Kısayol çubuğunun taşındı + / zorluk / spawnpoint, / hava / gamerule ve / net komutları komutları için + Added "hedef seçiciler" + pelerinler gizlemek için Added seçeneği + Eklendi geçiş için seçenek eklendi dikey synch + superflat dünyalara özelleştirme Eklendi + Minör eklemeler dünya jeneratör + Yeni iksir tarifleri + Deri zırh boyalı * Haritalar artık daha yakınlaştırılmış başlar ve * Redstone tekrarlayıcılar şimdi bir "kilitli" konumuna ayarlanabilir uzatılabilir olabilir * Yeni ses efektleri * Nether için Portallar artık ürün ve taşıma yapabilirsiniz çetelerin * Macera modu artık bloklar yerleştirilerek ve çıkarma izin verir, ancak yalnızca doğru araçları yanlara kereste yerleştirerek * Değişik yöntemi kullanılarak * Geliştirilmiş sunucu listesi * Geliştirilmiş hata ayıklama (F3) tanımlanmış bir adminler varsa, seçenekler * Spawn koruması artık otomatik olarak devre dışı bırakılır -
Herobrine geri dönüyor.
100% google translate

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bunun İçin Büsrü Konu Açıldı ...

XxBilalxX

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaş lar siz diyer sw leri bırakın artık yepyeni haliyle old craft arkadaşlarınız la oyniyacağınız en güzel sw diyebilirim kurucu su adaletli şeker mi şeker dir :D HADİ SENDE KATIL BU EYLENCEYE !!!!!----91.121.44.198:35565----!!!!!

23012001fa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
herobrine tekrar oyundamı yani benim arkadasım köy bulmus köyü yağmalarken camdan bna bakıo demistide inanmadıydım geldimi yokmu????????? (NOT:herobrineden çok korkuom:pray:)

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
herobrine tekrar oyundamı yani benim arkadasım köy bulmus köyü yağmalarken camdan bna bakıo demistide inanmadıydım geldimi yokmu????????? (NOT:herobrineden çok korkuom:pray:)
Ben de eskiden korkuyodum ama artık korkmuyorum.korkularımla yüzleşmeyi öğrendim.sonsuza kadar o korkularla yaşayamazsın.sen de korkularınla yüzleş.

hjdama

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ama gerçek arkadaşımın da dediği gibi herobrine var. ev yaptım ve içine yatak yapıp yaptım baya büyüktü. sabah kaltım ve sandıklara baktım ne odun , ne tas, ne de alet hiçbir şey yoktu.odun toplamak için dışarı çıktım ve evim de ova biyomunda(yada neyse anladınız)olduğu için baya uzaklaştım en fazla 3 gün kadar dışarda dolaştım ve evim de spwan noktasında olduğu için bulması pusulayla çooook kolay fakat döndüğümde ne ev ne de iz sadece kocaman bir çukur ve altta şu yazdı `If you want your house to kill me`( türkçesi eğer evini istiyorsan beni öldür veya benzeri bir şey) ve ardından da bu `I'm here for you, steve` (anlamı senin için geldim, steve)ondan sonra kortum oyunu çığlıklar içinde kapattım ve forge update yaptım.bir daha da görünmedi fakat hala mesaj atıyor dikkatli ol, ben burdayım, meraba veya seni öldürücem steve gibi kanı donduran mesajlar.O yüzden notu okursanız anlıcağınız gibi bir daha yaratıcı mod haricinde hard da oynamıyorum fakat ben araştırdıktan sonra bunun sebebi benim birkaç kere end e gidip geldiğim için veya bir totem benzeri(heykel yapılarını sevdiğim için yapıyorum ) bulduğum içinmiş o yüzden dikkatli olun ve eğer yazıyı beğendiğseniz beğen tuşuna tıklayın

NOT:bunları usta bir oyuncu olduğum için hard da oynarken yaşandı ve yalan söylüyorsam(totem ve end konusuna güvenmiyorum onlar hariç)hepsi doğrudur yalan söylüyorsam ne olayim

hjdama

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
abim böyle aksiyon oluyor daha zevkli diğer türlü ot gibi yaşayıp gidiyoz:)

BenYigit

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Köylü zombiyi iyileştirmek için iyileştirme iksiri yapmanız gerekiyor.İyileşme şansı %46 gibi bir oran.