Minecraft 1.4.7 28li Mod Pakedi

mehmetcan99

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:D LA LALALAL LALAL LA LAL LAL LA LALAL LA AL LA ALW LAL LA WDLSAFasd fsdf asdfwe a ASDG ADFDG FDAH GHFD

bytugrul

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar Ben indiriyorum oyuna giriyorum MOJANG yazan yerde donup kalıyor nedenı ne olabilir acil yardım :D bide hayatımda hiç mod yukleyemedım aynısı oluyor. mSJ atarsanız sevinirim

mehmetakif304

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sorun sende kardeşim crashed hatası verdi diye yazan tek kişisin

Dislike dedim diye mi kızdın?:) Ben şimdiye kadar onlarca mod pack indirdim sadece birinde crash hatası verdi o da seninki :surprise:

Darketo

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dislike dedim diye mi kızdın?:) Ben şimdiye kadar onlarca mod pack indirdim sadece birinde crash hatası verdi o da seninki :surprise:

kızdığımı neden çıkardın ayrıca ben onları resmi konularından takip ediyorum bazıları haklısın 1.4.6 sürümü için ama uyumlular 1.4.6 dan eski versiyon mod yok.

Darketo

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

ayrıca mod pakedini yüklemeden önce .minecraft klasörünün içindeki mods klasöründe dosya olmadığından emin misin

severance149

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Abicim çok iyi yapmışsın çok kıyak adamsın ama mesela tale of kinghdoms kalesinde birisiyle konuşurken şeçecekler ekrana sığmıyor onu nasıl yapabilirim?

severance149

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Darketo çok iyi bir mod yapmışsın yazılarda sığıyor belki başka bir sürüm çıkarsa yine senden böyle bir şey beklerim çok iyi yapıyorsun.