Exeroth
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0

Arkadaşlar, öncelikle bu forumdaki ilk önemli yazım. Lütfen beğenin, forumu çok sevdim.
Öncelikle 1.4.2'ye bir bakış atalım. Eskiye bakarsak ne kadar çok şey değişti, değil mi! Örs, havuç, patates, oltalı patates, zombi köylüler, o, bu, şu... Gerçekten Minecraft gittikçe ilerlemeye devam ediyor. Bana kalırsa Minecraft'ın amacı da Update'ler geldikçe değişiyor. Artık daha maceralı ve dövüşmeye dayalı bir duruma geldi. Bu da Minecraft'ı -en azından bana göre- daha da bir oynanır hale getirdi.
NOT: Konuya cevap olarak, "Bence Minecraft..." düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.
Sohbeti pek de dağıtmadan 1.4.7'den bahsedelim. Bu gün Ocağın 10'uysa... Dün çıktı. Aslında Update'yle beraber pek de çok şey değişmedi ama bu konuyu açma ihtiyacı duydum. 1.4.7'yi kendi sitesinden, yani minecraft.net ten öğrendim. Şöyle ele almış;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
* Fixed crash related to arrows fired from dispensers
* Fixed a multiplayer crash when using fireworks without a fireworks star
* Fixed long timeout when checking SRV records
İngilizceniz iyi değilse anlatayım, kısa ve öz: BUGLAR TEMİZLENMİŞ!
Dispenserlerden çıkan okların ateşlenmesi üzerine bir bug temizleme dışında evet, pek de fazla bir şey değil gibi. Ama önemli yerlerden düzeltilmiş. Ayrıca daha çok multiplayer üzerindeki buglar üzerinde uğraşmışlar. Bu da demek oluyor ki, bir tavsiyem var; forumun şu linkine bir bakmadan "Force Update" atmayın, belki çok sevdiğiniz bir serverde oynayamazsınız:
https://forum.gamer.com.tr/forums/minecraft-türk-sunucuları.47/
Siz daha önce Dispenserlerden çıkan okları ateşlemede bir problem yaşamış mıydınız? Ben şahsen yaşamadım ama tahminlerime göre Mojang ekibi böyle hataları düzeltmek için gece gündüz bilgisayar başında saçma sapan deneyler yapıyorlar. Ama değmiyor da değil. Umarım bir dahaki Update'de birkaç müzik eklerler. Bu arada ben de kendi kendime bir değişim buldum; yapraklar saydamlamış.
İşte olan bitenler gördüğünüz gibi... kendinize iyi bakın. Yorumlarınızı ve beğenilerinizi esirgemeyin. Bol item kasmalar !!!!!!!!!