Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ben 1.6.2 için map arıyorum.Acaba iyi bir adventure map bileniniz varmı?Eğer varsa bana linkini atsın yada ismini söylesin ben bulurum.
Minecraftte versiyona göre map gibi bir sorun yok.Yani 1.4.7'deki mapi 1.6.2 geçirebilmek mümkün.Fakat 1.6.2'deki bir mapi 1.4.7'ye güncellemek bazı şeylerin eksik görünmesine veyahutta düzgün çalışmamasına sebep olabilir.
Redstone devreleri öyle birşeyki o kadar gate ve clock bilmeme rağmen (sadece gate ve clocklar için değil dediğim) neyin yeni versiyonda ne olacağını bilemiyorum.Çoğu uzmanda bilemiyor.Bu bir bloğun elektrik iletip merdivenin iletmemesi gibi bir şey(anlayabildiysen)Uzun lafın kısası redstone devreleri için kesin bir şey söyleyemem.Fakat 13 tanesi düzgün çalışmıyordu bazı sistemlerin.Ona göre söyleyeyim yani.
Ben ondan bahsetmiyorum.Benim bahsettiğim minecraftın 1.6 sürümü için yeni map bilen varmı yokmu.Yoksa senin bahsettiğini ben zaten biliyorum.Varsa oynayacağım yada eski maplarla idare ederiz artık ;D[DOUBLEPOST=1374660898,1374594646][/DOUBLEPOST]Gerek kalmadı ben buldum bir tane zaten.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.