Minecraft 1.9 Downloader

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Inanmayin içi virüs kayniyor indirmeden açık veriyorsun

Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.

Flarrow

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.9 ne ya betadan bahsediyo galiba :D

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sakın İNDİRMEYİN!! Bu bir tuzaktır!!
şu an yöneticiler offline o yüzden rapor etsem de hemen bu işi yapamayacaklar.. O yüzden yazıyorum.. Arkadaşların başı ağrımasın diye..

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Downloader geninde onu indirip, saklayıp, ÇALIŞTIRAN bir programdır...
Yazık buradan kurban çıkmadı :p

NOT:Katılımı "Bugün"

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Puding beyinli mahlukat seni. Konu başlığı bile "Konuda virüslü dosya var" diyor resmen.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Sakın İNDİRMEYİN!! Bu bir tuzaktır!!
şu an yöneticiler offline o yüzden rapor etsem de hemen bu işi yapamayacaklar.. O yüzden yazıyorum.. Arkadaşların başı ağrımasın diye..

Zaten yalan ki! Bende de orjinale yakın (tek farkı demo yok ve bedava) MC var. Ve nedense 1.9 gözükmüyor, son sürüm hala 1.8??

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ulan 1.8 daha yeni çıktı sv ler geçmedi ne 1.9 u (abi lapissiz 1.8 e geçen adam akıllı bir server yokmu yaa)

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olsaydı güzel olurdu ama değilmi (roller daha iyi artık yada ne bileyim ceketler ve saçlar daha gerçekçi yapılabilmeye başladı güzel olduydu yeni skin renderı sırf eula vardiye geçmiyorlardır bence çoğu server (üç piksellik kol işi batmış galiba 1.7 skinimi üst katmanları çıkadıktan sonra çalıştırdı)

__cbg2002__

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olsaydı güzel olurdu ama değilmi (roller daha iyi artık yada ne bileyim ceketler ve saçlar daha gerçekçi yapılabilmeye başladı güzel olduydu yeni skin renderı sırf eula vardiye geçmiyorlardır bence çoğu server (üç piksellik kol işi batmış galiba 1.7 skinimi üst katmanları çıkadıktan sonra çalıştırdı)
Firecraft Vanilla var.

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
türkmü? (yabancılarla anlaşamıyorum ben shotbow da mineZ de biriyle anlaştım oda bandaja ihtiyacım var deyip beni oldürdü.)
)

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali

nasıl yapıyorsun kardeşim; skinde hangi kısmını çıkarınca çalışıyor?

türkmü? (yabancılarla anlaşamıyorum ben shotbow da mineZ de biriyle anlaştım oda bandaja ihtiyacım var deyip beni oldürdü.)
)

aynen. ispanyol serverinde de bir adam madende arkamdan dalıp kılıçla kesti.