minecraft 105 modlu oyuna giremiyorum

darkmelek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bu gün captainspraklez ın ultra moded survival serisindeki mod packi indirdim oyuna giriyorum ama mojang yazısında öle kalıyor çok mod olunca geç açıldığını biliyorum ama yaklaşık 15 dk kadar bekledim hiçbir şey olmadı minecrafta da 4 gb ram verdim hala olmuyo ne yapmam lazım

not daha önce hiç ram vermeden kendi yaptığım 70 modlu minecrafta en yüksek ayarlarda 100 fps in üzerinde oynayabiliyordum

Son düzenleme:

darkmelek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
8 gb ram amd fx 6300 3.5 ghz işlemci 2b ekran kartı[DOUBLEPOST=1398248796,1398248709][/DOUBLEPOST]64 bit

EuroDoesMC

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarında gerksiz olan herşeyi sil <oynamıdığın oyunlar bile> <video çekiyorsan vidolarını usb at sil> Tekrar dene . Yardım Edebildiysem Sevindim :)

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Ekran Kartının Modelini Söylemelisin. (çalıştır kısmına dxdiag yaz). 4GB Değil de 3GB Vermeyi Dene

darkmelek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
pc yi yeni toplamıştım ama ekranı değiştircek kadar param kalmadığı için monitörün çözünürlüğü düşük olduğu için fazla önem vermedim ekran kartına gt630 modeli[DOUBLEPOST=1398249279,1398249201][/DOUBLEPOST]
Bilgisayarında gerksiz olan herşeyi sil <oynamıdığın oyunlar bile> <video çekiyorsan vidolarını usb at sil> Tekrar dene . Yardım Edebildiysem Sevindim :)
şu an pc de 25 e yakın oyun var ama hiçbiri pc de değil minecraft haricinde hepsi harici diskte pc ye yük yapmıyor anliyacağın

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
pc yi yeni toplamıştım ama ekranı değiştircek kadar param kalmadığı için monitörün çözünürlüğü düşük olduğu için fazla önem vermedim ekran kartına gt630 modeli[DOUBLEPOST=1398249279,1398249201][/DOUBLEPOST]
şu an pc de 25 e yakın oyun var ama hiçbiri pc de değil minecraft haricinde hepsi harici diskte pc ye yük yapmıyor anliyacağın
Bende GT630 2GB 128 bit Kullanmaktayım. Bilgisayarım Seninkiyle Aynı Ozelliklere Sahip ve Açabiliyorum. dediğim Gibi 3GB Vermeyi Dene. RAM Hızını Verrsen Sevinirim :D

darkmelek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende GT630 2GB 128 bit Kullanmaktayım. Bilgisayarım Seninkiyle Aynı Ozelliklere Sahip ve Açabiliyorum. dediğim Gibi 3GB Vermeyi Dene. RAM Hızını Verrsen Sevinirim :D

ram hızı 1600 mhz[DOUBLEPOST=1398249566,1398249505][/DOUBLEPOST]
ram hızı 1600 mhz

daha önce 70 modu geçik oyunda full ayarlarda 100 fps üstü oynayabiliyodum bide benim ekran kartına overclock yaptım