Minecraft 13w36a Update

Video Nasıl??

• Süper

Kullanılan: 2 66.7%
  • Güzel Çekmişsin

Kullanılan: 1 33.3%
  • Teşekkür Ederim Güzel Olmuş

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
iRech'ten Herkese merhaba arkadaşlar duydumki 13w36a update gelmiş ve hemen tanıtım amaçlı bir video çekmeliyim dedim :) izleyin bakınn neler değişmiş neler gelmiş..İyi seyirler

Not: Sevdiyseniz Bizim Aramıza Sizde Katılın;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
09.04
Orda sağ üstte 1 blok üstünde 2 koyun var galiba ve bunlar havada yanlış görmediysem :sırıtmak:

Ve bazı şeyleri atlamışsın iksirlerde suyun içinde nefesi dolduran iksir eklendi diye biliyorum ve bir ara imleç denk geldi sen fark etmedin galiba.
O sarı balık gerçekte normal bir balık gibi görünürken tehlike anında şişer dikenlidir zehirli diye biliyorum ondan sana öyle etki yaptı. Pişmemesinin sebebi ise o balıkların pişmiş versiyonu yok orda zaten pişemezdi :sırıtmak:
Ve son olarak aletler bölümünde 1.6.2 versiyonunda 4 adet kitap var orada 6 adet yeni 2 adet büyü kitabı eklenmiş onların ne olduğunu bilmiyorum onlara da bakarsan iyi olur :)

Bu arada varsa bunun cracklisi özelden atarsanız denemek isterim ve herkese iyi yeni sürümler :D

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D noluyo yaw :D dikkatimi çekmemiş özür dilerim[DOUBLEPOST=1378466757,1378466707][/DOUBLEPOST]cracklisi yok malesef :( k.bakma

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Crack ve illegal paylaşımı yasaktır. Cezası uzaklaştırmadır.