- En iyi cevaplar
- 0
O sistem dediğin şey E=mc[kare 2] gibi bir şey heryerde kullanılıyor.Çok cahilsin keşke ölsen. Bir bilgisayar için yapılmış dandirik bir sistemi ne kadar büyüttünüz :'(
O sistem dediğin şey E=mc[kare 2] gibi bir şey heryerde kullanılıyor.Çok cahilsin keşke ölsen. Bir bilgisayar için yapılmış dandirik bir sistemi ne kadar büyüttünüz :'(
gelirse ancak Microsoft getirir.Bu arada gelsin diyen bir tek ben varım eheh
Aman Allah'ım!Yüzyılın dahisi forumda bulundu.gelirse ancak Microsoft getirir.
Allah aşkına videoya bir bak, Java olmazsa bunlar mı olacak? Yapmayın ya. Kendinizi kandırıyorsunuz.O sistem dediğin şey E=mc[kare 2] gibi bir şey heryerde kullanılıyor.
Elbette olabilir. Ancak biliyoruz ki java sayesinde cpu'larımız çok zorlanıyor ve ömürleri kısalıyor. C++ ,Minecraft2 için en iyi seçenek olur.O kadar mob/kod kolay kolay işleyemez...Allah aşkına videoya bir bak, Java olmazsa bunlar mı olacak? Yapmayın ya. Kendinizi kandırıyorsunuz.
Aman Allahim yoksa o sen misin?Aman Allah'ım!Yüzyılın dahisi forumda bulundu.
Olmiyacak fakat internet ortaminda kötü şeyler yaşanabilir.Allah aşkına videoya bir bak, Java olmazsa bunlar mı olacak? Yapmayın ya. Kendinizi kandırıyorsunuz.
Aynen John Waynen(Hep yapmak istemişimdir :'( ) Ama C++ demek Mac ve Linux'a Baybay demek.Elbette olabilir. Ancak biliyoruz ki java sayesinde cpu'larımız çok zorlanıyor ve ömürleri kısalıyor. C++ ,Minecraft2 için en iyi seçenek olur.O kadar mob/kod kolay kolay işleyemez...
Onlar için ayrıyeten kodlarlar sorun muymuş oda o_O Yanlız c++ ile minecraft 1.9.9 da bulunacak şeylerin yapılması 2-3 yıl kadar sürebilir. Bu yüzden şimdiden kenarda bir c++ sürümü bulundurmaları gerek ki Minecraft2 yi daha çabuk çıkarabilsinler...Aynen John Waynen(Hep yapmak istemişimdir :'( ) Ama C++ demek Mac ve Linux'a Baybay demek.
Sorun bence. Microsoft bilindiği üzere Windows'un yapımcısı, yani Linux ve Mac'e rakip. Minecraft'ı Windows'a özel yaparak oyuncuları Windows'a yönlendirebilir.Onlar için ayrıyeten kodlarlar sorun muymuş oda o_O Yanlız c++ ile minecraft 1.9.9 da bulunacak şeylerin yapılması 2-3 yıl kadar sürebilir. Bu yüzden şimdiden kenarda bir c++ sürümü bulundurmaları gerek ki Minecraft2 yi daha çabuk çıkarabilsinler...
Benim bildiğim G++ diye birşeyle c++'ı linuxa compile edebiliyoruz. Yani linux kurtulur ama Mac'i bilmemAma C++ demek Mac ve Linux'a Baybay demek.
Daha çok para kazanmak ve onları sömürmek için üretmeye daha istekli de olabilir ?Sorun bence. Microsoft bilindiği üzere Windows'un yapımcısı, yani Linux ve Mac'e rakip. Minecraft'ı Windows'a özel yaparak oyuncuları Windows'a yönlendirebilir.
Bencede yalan tabikisi.
YALAN BUNLAR DÜZMECE .BAZI İŞSİZLERİN ÇIKARDIĞI YALAN HABERLER.
BAZILARI MİNECTAFT FANLARININ YAPTIĞI VİDEOLARI İNDİRİP EDİTLİYORLAR MİNECRAFT 2 DİYE GÖSTERİYORLAR BAZI SAFLARDA İNANIYIR
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Evet ama bazı problemlerden kaynaklı bugların düzeltilmesinde gecikme yaşanır diye düşünüyorum. Hatta hiç düzeltilmeyebilir de.Benim bildiğim G++ diye birşeyle c++'ı linuxa compile edebiliyoruz. Yani linux kurtulur ama Mac'i bilmem
O da olmassa Wine var