DhRagnarok
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
15 liraya var onlar güvenli midir ? Ve mcsg'de oynamak istiyorum. Sitesinde ipler yazmıyor. "EU - SG 1504 - Lobby - 14/24" yazıyor mesela. Ne yazacağım bu server'a girerken ?
Mobil ödeme istiyor isen, paranı PayPal hesabına aktar, sonra minecraft.met sitesi üzerinden satın al.Hiç güvenli değil
Başka yerden 15 20 tl ye alıyosan
Hesabın 1 ay içinde kapanır.
Minecraft çok basit mi kandırılır sizce. ?
hiçbir şekilde tavsiye etmem mümkün olduğunca alma.
O sırf mobil ödeme yüzünden başka yerden alıyorsunuzya yapmayın. Mobil ödemeyle zaten izinsiz alışveriş yapmayın. Eğer gizli bir mobil ödeme şeyşi yaparsanız onlar size ağır olarak geri döner.
Biriktir 60 70 TL artık minecraft kaç paraysa okadar biriktir işte. Sonra yaşın tutuyosa tek başına dışarı çıkmaya en yakın avm ye git al D&R den kart 5 liraya sonra PTT ye git kartını koy paranı koy bitti. Çok zor bir şey değill. Gizli yapmak istiyorsan zamanı iyi ayarlamalısın. Boş bulduğunda avm yakında yoksa bile git otobüse bin.
Çok zor bir şey değil. Gizli yapmayı ben zaten önermem. Ha aile izin vermez bilirim o işi o günlerden bizde geçtik. Sende üstteki dediğimi yap veya eğer evde biri varsa annen veya baban de dışarı arkadaşlarımla oynamaya gidebilir miyim gibi bir şey de uydur bir şey öyle gi.
Öyle bir sistem var mı ?Mobil ödeme istiyor isen, paranı PayPal hesabına aktar, sonra minecraft.met sitesi üzerinden satın al.
PayPal Mobil var ama Türkiye'de kullanıma kapalı.Öyle bir sistem var mı ?
Hırsızlığa giriyor bu yalnız.kardeşim internetde büssürü mcsg giren hesap var git bedava oyna.
Hırsızlığa giriyor bu yalnız.
Sözde bedava oynamak olabilir ama anlamı farklı
Oda hırsızlık bu da hırsızlık.15 tl ye alınan premium hırsızlık degil bu hırsızlık güldürme![]()
Sizin dediğiniz nasıl oluyor hocam ? Yani nasıl bedava oluyor ? Anlamadım.15 tl ye alınan premium hırsızlık degil bu hırsızlık güldürme![]()
bir sürü*kardeşim internetde büssürü mcsg giren hesap var git bedava oyna.