Game Boosterler kesinlikle kullanılması bilgisayar için zararlı şeylerdir, bilgisayarınızı yüksek performansta çalıştırmak için donanımınıza yükleneceğinden dah fazla yüklenir. Bu kasmayı azaltabilir fakat bilgisayarın ömrünü çok büyük bir miktarda azaltır. Minecraft Ram değilde Ekran Kartına daha çok bakıyor açıkcası, ekran kartınız hakkında bilgi verirseniz yardımcı olabilirim.razer game booster dene ayarla ayarlarını işe yarıyor.. ama bi eski bi de yeni sürümü var yenisinin türkçe desteği yok dikkat et..
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ilk yorumu tamamen okumuş olsaydın ekran kartını sormazdın.Game Boosterler kesinlikle kullanılması bilgisayar için zararlı şeylerdir, bilgisayarınızı yüksek performansta çalıştırmak için donanımınıza yükleneceğinden dah fazla yüklenir. Bu kasmayı azaltabilir fakat bilgisayarın ömrünü çok büyük bir miktarda azaltır. Minecraft Ram değilde Ekran Kartına daha çok bakıyor açıkcası, ekran kartınız hakkında bilgi verirseniz yardımcı olabilirim.
Sırf ekran kartının ismini ve kaç GB olduğunu söylemesi önemli değil ne yazık ki.ilk yorumu tamamen okumuş olsaydın ekran kartını sormazdın.
Ekran kartı olmazsa bilgisayarında masaüstünü bile göremezsin *-*Minecraft daha çok ekran kartına bakıyor diyorsunuz ama benim arkadaşım ekran kartsız oynuyor.
._. I like trains.
intel HD 4600 yeter...Ekran kartı olmazsa bilgisayarında masaüstünü bile göremezsin *-*
[DOUBLEPOST=1399556196,1399555546][/DOUBLEPOST]kardeş dediğini yaptım, minecraft açıldı ama hala kasıyor.Kardeş Ram'in İyi 8 GB Ram Ozaman Şunu Yapıcaksın :
Bilgisayar Sağ Tıkla Özellikler'de>Oradan 'Gelişmiş sistem ayarları'na gir.>Oradan 'Ortam Değişkenlerin'e Gir.>Buradan Yukarıdaki Yeni'ye Bas.
Burada
Değişken Adı : _JAVA_OPTIONS
Değiken Değeri : -Xmx1400m -Xms1400m
Yapıp Tamam'de Minecraft'a Gir. Eğer Açılmazsa PC Rami Çok Kullanıyordur Açılıyorsa Sıkıntısız Oynarsın![]()
Senin dediğin Onboard Ekran kartıdır, bilgisayarın kendi parçasıdır genelde tüm bilgisayarlarda olan bu parça ekran kartı görevi görür tabi ki çok kötü bir biçimde. Minecraft'ı bu kartla oynayamaz, oynasa bile alacağı rekor FPS 10 olur.Hayır. Gerçekten ekran kartı masasında.
Kardeş Ozaman Bide Bunu Dene :[DOUBLEPOST=1399556196,1399555546][/DOUBLEPOST]kardeş dediğini yaptım, minecraft açıldı ama hala kasıyor.
sen intel HD Graphics 4600 ün hızını görmedin galiba...Senin dediğin Onboard Ekran kartıdır, bilgisayarın kendi parçasıdır genelde tüm bilgisayarlarda olan bu parça ekran kartı görevi görür tabi ki çok kötü bir biçimde. Minecraft'ı bu kartla oynayamaz, oynasa bile alacağı rekor FPS 10 olur.
Onboard ekran kartından bahsediyorum üstte.sen intel HD Graphics 4600 ün hızını görmedin galiba...
intel HD Graphics işlemcinin üstünde chipsette yer alan bir onboard ekran kartıdır compare sitelerinden hızına bakabilirsinOnboard ekran kartından bahsediyorum üstte.