MineCraft bad video card drivers sorunu.

Bora557

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben minecraft indirdim oyunu actim fakat bazilarininda paylastigi gibi bad video card drivers sorunu cikti benim ekran kartim güncel.Bilgisayarım w7 yada vista lütfen yardim edermisiinz napiacm Java nın son sürümüde ekli.

Bora557

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
4 saaten fazla araştırdım bulamıyorum birisi yardim edebilirmi Xeneton madem net te cevabının oldugun biliyorusn aciklarmisin?

Xeneton

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Çözümünü bilmiyorum sadece netten araştırarak çözen kişiler tanıyorum.Birazdan koyarım.

kolerak8

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekran kartı driverinizi güncelleyin . Bu sorun genelde bundan kaynaklanır veya yanlış ekran kartı driveri kurmuşsunuzdur. Bunun başka bir çözümü yok.

Rudy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ekran kartı driverinizi güncelleyin . Bu sorun genelde bundan kaynaklanır veya yanlış ekran kartı driveri kurmuşsunuzdur. Bunun başka bir çözümü yok.

kolerak8 doğru söylüyor.driveri güncellerseniz sorun ortadan kalkabilir fakat ekran kartınız mc yi bile kaldırabilecek kapasitede değil demektir.

Cosplay

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeş adı üstünde 'bad video card drivers', yani 'kötü ekran kartı' diyor. Oyun söylemiş zaten daha ne istiyorsun. Ekran kartın eski veya düşük özellikte. Güncellediğin halde olmuyorsa ekran kartını değiştirmelisin.

Gaara

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
knklar aynı sorun bendede oluyo napıcamı bilmiyorum slimdrivers ten ekran kartımı mı sürümü mü mü ne güncelledim. Sürümümü güncelledim. Ama hala çalışmıyor lütfen yardım edin.

Gaara

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben minecraft indirdim oyunu actim fakat bazilarininda paylastigi gibi bad video card drivers sorunu cikti benim ekran kartim güncel.Bilgisayarım w7 yada vista lütfen yardim edermisiinz napiacm Java nın son sürümüde ekli.

knk bana biri söyledi mesajla bi xp yi dene ben şimdi denicem. Seninki zaten xpse bana biri söyledi forumdan adı:
pielogCZ bana dedi ki: ekran kartın kötüdür değiştir istersen belki öyle açılır dedi.

umut55

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Bu Oyun Süper Şöyle Hatalar varya Sokarım bu hatalara giremiyorum Çözüm Varsa Verin