Asdaslol123
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Selam arkadaşlar, öncelikle sizlere bu işlemin basit bir işlem olduğunu söylemeliyim... Herkesin de bildiği gibi mesela oyunlarda da lag, hack vs. denir buna insanlar fiş çeker, internet gider gelir... Her neyse şimdi anlatıma başlıyorum arkadaşlar.
- 1.Minecraftın kendi sitesi yani
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.adresine giriyoruz.
- 2.Buy Now diyoruz yani oyunu satın al.
- 3.Elimizde bir kredi kartı olması gerekiyor.
- 4.Normal bir premium oluyormuş gibi kredi kartı bilgilerini normal giriyoruz ve ödemeyi tamamla diyoruz..
- 5.Ondan sonra telefonunuza yani kullandığınız kredi kartının sahibinin telefonuna veya sizin telefonunuza (orda yazıyor numara) bir kod gelicektir.. O kodu gireceksiniz.. (Normal bir ödeme yapıyormuş gibi)
- 6.Sonra bir yükleme sayfası çıkacak.. Evet arkadaşlar sıra geldi fişimizi çekmeye veya modem kapatmaya..
- 7.Telefonunuza gelen ödeme kodunu girip ödemeyi tamamla dedikten 1 saniye sonra interneti kapatıp açın çok hızlı olun.. Veya interneti kablolu olanlar fiş çekebilirler.. (İnternet fişini)
- 8.İnternet gelmeden hemen önce minecraft.net anasayfasına giriyoruz..
- 8.evet arkadaşlar bir tür bug yaptık..
- 9.Ödeme tamamlandı yazacak aslında ödeme yapmadınız fiş çektiniz ve premium oldunuz..
- 10.Anlamayanlar benimle iletişime geçsin.. Site üzerinden mesaj atabilirler daha detaylı anlatırım..
- 11.Ben bu yolu bilmiyordum forumlarda gezerken buldum benim hesabım zaten premium ama onu bu yöntemi bilmeden önce gerçek ödeyerek yaptım istediğiniz kadar premium hesabınız olacaktır..
KOLAY GELSİN ! ATLADIĞIM BİR NOKTA OLABİLİR KUSURA BAKMAYIN ACELE YAZDIM 
NOT : BEN BU YOLLA 6 ARKADAŞIMA BEDAVA PREMİUM YAPTIM..
Arkadaşlar son bir şey ödeme kodunu girdikten 1 saniye sonra internet fişini çekip takacaksınız veya kablosuzlar modemi kapatıp açacak internet gidip gelirken siz o sırasada anasayfaya geçeceksiniz ve bedava premium oldunuz bir tür BUG yaparak..
Burayı hafif eksik anlatmışım kusuruma bakmayın daha fazla öğrenmek istiyenler bana mesaj atarak iletişime geçebilirler forumda yeni sayılırım zaten
TEKRAR KOLAY GELSİN ..
NOT : BEN BU YOLLA 6 ARKADAŞIMA BEDAVA PREMİUM YAPTIM..
Arkadaşlar son bir şey ödeme kodunu girdikten 1 saniye sonra internet fişini çekip takacaksınız veya kablosuzlar modemi kapatıp açacak internet gidip gelirken siz o sırasada anasayfaya geçeceksiniz ve bedava premium oldunuz bir tür BUG yaparak..
Moderatör tarafından düzenlendi: