Minecraft Bina Aktarma

alfonzo58

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar benim sormak istediğim herhangi map üzerindeki binayı kendi yapmış olduğumuz map a program ile aktarabilir miyiz ? Bir arkadaşın yaptığı ev hoşuma gitti kendi haritama koymak istiyorum.Mümkün müdür acaba şimdiden yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim.

Turancan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
onu mapten mape digilde haritadan bolgeden bolgeye pluginlerle yapılır ama obur turlu olmaz.

By ShyBoy

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
tabii ki mümkün.[DOUBLEPOST=1371929689,1371929625][/DOUBLEPOST]Mapdan mapa bina aktarımı Yapılıyor.

Emrecanmert

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
MCEdit diye bir program var onla plugin ile yapabilirsin ama yapmasi 2 3 saat alir yani kısaca mc editten yap.

R

Reloven

Ziyaretçi
Multi World İndir Ve World Edit İndir Tahta Baltayla Evin Üst Kösesinden Alt Kösesine Kadar Seç //copy Yaz Mw Plugini Sayesinde Kendi Mapına Git Ve //paste Yaz...

WildSkeleton

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Worldedit yeter kullanmayı biliyorsan yaparsın sanırım //schematic komutu ile yapabilirsin linke bak wiki.sk89q.com/wiki/WorldEdit/Clipboard

R

Reloven

Ziyaretçi
Dislike Atmışsın Adam Sana Bi Maptan Bi Mapa Nasıl Taşırım Diyor 2 Ayrı Mapı Nasıl Açacak ?? Biraz Mantıklı Düşün

paragomi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MCedit ile yapabilirsin dostum. Önce sevdiğin yapıyı seçer, schematic olarak kaydedersin ondan sonra kendi haritana gider schematici seçer atarsın. Daha ayrıntılı anlatımlar forumda var.

paragomi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sen worldedit ile yapabileceğini söylemişsin ben mcedit ile neresi aynı söylediklerimizin ?

alfonzo58

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Multi World İndir Ve World Edit İndir Tahta Baltayla Evin Üst Kösesinden Alt Kösesine Kadar Seç //copy Yaz Mw Plugini Sayesinde Kendi Mapına Git Ve //paste Yaz...

Dostum çok aradımda bulamadım.Minecraft 1.5.2 için world edit indirme linki verirmisin kullanmayı öğrendim.