Yardım Minecraft bozuldu

TRPixelServer

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.8.4
Minecraft Rise Client ve diğer normal mc versiyonlarıyla girdiğim zaman oyun kafayı yemektedir her şey saçmalıyor.Tekrar tekrar kurdum olmuor
130491
130489
130490

130493

Ekli dosyalar

• 2019-08-04_17.36.34.png
    2019-08-04_17.36.34.png
    215.1 KB · Görüntüleme: 540

TRPixelServer

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
insanların kafaları ve bacakları uzuo sacma sacma seyler oluo mod yok sadece cr client var normal mcde daha kotu blocklar icice cigiro

gunwiggle

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ı köklü bir şekilde silmeyi denedin mi?

EDIT: Aslında bu ekran kartıyla alakalı bir durum da olabilir.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Sanırsam oyunun ayarları ile bayağı oynamışsınız ya da başka bir durum mevcut. Oyunu tamamen silip yeniden yüklemeyi denediniz mi?

ErhanERT

www.Rabisu.com
Emektar Üye
En iyi cevaplar
57
Java dahil Minecraft a dair herşeyi silip yeniden yüklemeyi deneyin.

TRPixelServer

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
yaptım düzeldi şu an sadece yarasalarda sorun var beyler yarasalar benim icin o kadar oonemli degil

TRPixelServer

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Çözümünüde yazarsan aynı hatayı yaşayanlara yardımcı olmuş olursun.
Arkadaşlar texture pack açınca düzeldi ancak texture packı kapatınca bozuluo yine . Muhtemelen jar dosyasında sorun var ama tekrar tekrar indirmeme rağmen olmasıda garip biraz ekran kartındada olabilir bilmiyorum ama fps artıran pack açınca düzelio

Vearthx

-- play.ahbaplarmc.net -- 1.16.5 & 1.20.1 Survival
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar texture pack açınca düzeldi ancak texture packı kapatınca bozuluo yine . Muhtemelen jar dosyasında sorun var ama tekrar tekrar indirmeme rağmen olmasıda garip biraz ekran kartındada olabilir bilmiyorum ama fps artıran pack açınca düzelio
Minecraft'ı tekrardan kurmayı denedin mi ?