TRPixelServer
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Çözümünüde yazarsan aynı hatayı yaşayanlara yardımcı olmuş olursun.yaptım düzeldi şu an sadece yarasalarda sorun var beyler yarasalar benim icin o kadar oonemli degil
Arkadaşlar texture pack açınca düzeldi ancak texture packı kapatınca bozuluo yine . Muhtemelen jar dosyasında sorun var ama tekrar tekrar indirmeme rağmen olmasıda garip biraz ekran kartındada olabilir bilmiyorum ama fps artıran pack açınca düzelioÇözümünüde yazarsan aynı hatayı yaşayanlara yardımcı olmuş olursun.
Minecraft'ı tekrardan kurmayı denedin mi ?Arkadaşlar texture pack açınca düzeldi ancak texture packı kapatınca bozuluo yine . Muhtemelen jar dosyasında sorun var ama tekrar tekrar indirmeme rağmen olmasıda garip biraz ekran kartındada olabilir bilmiyorum ama fps artıran pack açınca düzelio
Evet problem cozuldu suanda mcyi açınca ğ ü gibi harfler şuanda görünmüyor ama oynanısa etki etmiyor fazla ben genelde offline oynarım cunkuMinecraft'ı tekrardan kurmayı denedin mi ?
Texture Pack'ten dolayı onlar işte türkçe karakter kabul etmiyor.Evet problem cozuldu suanda mcyi açınca ğ ü gibi harfler şuanda görünmüyor ama oynanısa etki etmiyor fazla ben genelde offline oynarım cunku