Minecraft Bukkit Server'ıma Harika Bir Plugin Paketi Arıyorum !!!

ByEpicTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben Kendi Bukkit Serverıma Bir Plugin Paketi Arıyorum Türkçe Olsun Ve En Az 30 Plugin Olsun Desteklerinizi Bekliyorum !!! :D

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ilk olarak sunu belirtmem lazimki o plugin paketi ne olursa olsun baska sunuculardan farkin olmayacagi icin basta belki max 50 60 online alirsin dahasida gelmez bence ne kadar kotu olursa olsun kendi plugin paketini yapmayi dene belki kotu olacak belki bazi seyleri alnti yapacaksin ama kendi plugin paketin bence bir ayricaliktir bir emektir ne kadar cok emek verirsen sunucundada oyuncularin o kadar cok ozen gosterir. Ilk paketin guzel olmayabilir ama unutmaki herkes boyle gelisiyor yapa yapa ogrene ogrene ustelik sunu unutma arkandaforum.minecraftturk.com gibi icinde sana herhangi bir karsilik beklemeden yardimci olacak tonla iyi niyetli insan var sunucunu biraz gec ac ama iyi ac. Son olarakta en az 30 plugin yazmissin plugin sayin ne kadar dusuk olursa sunucunda o kadar daha az lag yasanir mumkun oldugunca az ve oz pluginler bulmaya calis veya kendini skripte veya javaya ver :D

ByEpicTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eyw kardeşim haklısın +REP'ini aldın benden ama ben susadım mı su içmeye üşenen bir insanım ondan bana hazır bir plugin paketi önerseler iyi olur ama düşüncelerin için teşekkürler :D

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence insan sevdigi birseye usenmemeli mesela bende su icmeye usenen bir insanim ve odamda kocaman bir termos illaki bulundururum :)

SafaAltugTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence ilk Pkugin Paketinde The Legend Ve Egen7 den alintilar yap ama Pl Paketinde Hangi plugin ne ise yariyor diye bakmalisin Dev Bukkitten Yeni pkuginler bulabilirsin . plugin Tanitimlarini ise Yotube dan CrystalGamingTR den izle Ozmn Kendini Gelistirebilirsin

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Paketini kendin ayarla çünkü paketi yapanlar belki açık bırakır

Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Anlamadığım bir şey Var. Serverlerindeki Pluginleri Ayarlayınca Plugin Paketimi Oluyo ?

Çünkü Bunu Demeye Çalıştınız Gibime Geldide.

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Anlamadığım bir şey Var. Serverlerindeki Pluginleri Ayarlayınca Plugin Paketimi Oluyo ?

Çünkü Bunu Demeye Çalıştınız Gibime Geldide.
Evet bukkitden bedavaya indirdikleri pluginleri toparlayıp ayarlıyıp plugin paketi diye veriyorlar hatta ve hatta bazıları bu bedava pluginleri para ile satmaya bile çalışıyor üstelik alanda fazlasıyla var :(

SafaAltugTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bedava pluginleri parayla satiyorlar ayip
Hic katilmiyorum. Adamlar 1-2 hafta ugrasip plugin paketi yapiyor turkcelestiriyor.Bence satmasinda sorun yok ama anlamayan adamlarin satin almasinda sorun var.Bazilari Essentials in Motdsini bile degistiremeyenler var.

Zetoxman

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bedava pluginleri parayla satiyorlar ayip
Hic katilmiyorum. Adamlar 1-2 hafta ugrasip plugin paketi yapiyor turkcelestiriyor.Bence satmasinda sorun yok ama anlamayan adamlarin satin almasinda sorun var.Bazilari Essentials in Motdsini bile degistiremeyenler var.
Tamam olabilir sonuçta emek var ama ilk olarak eklentilerden anlayan adam zaten neden kendi eklenti paketini toplamasın. Üstelik bazı eklentilein lisansı gibisinden zımbırtıları var ve bazılarına göre bırak içini açıp Türkçeleştirmeyi Bukkit dışında bir yerden indirip paylaşmak bile suç kaldı ki bunu para ile satıyorlar üstüne birde eklentiyi illegal yollar ile decompile edip yazıları,komutları vb şeyleri değiştirerek hepten suç işliyorlar :D Ne kadar emek geçerse geçsin asıl emek eklentiyi yazan kişiden geliyor ve adam bunu herkese bedavaya paylaşmış ise bunu bırak para ile satmayı forumlarda kaynak belirtmeden paylaşılması bile emek hırsızlığına girer ve bu bence yanlış. En kötü bir liste çıkarırsın listende eklentilerin bağlantılarını paylaşırsın sunucu açmak isteyen kişi ise madem sunucu işlerine girmiş biraz İngilizce 'sini konuştursun en kötü gugıl amcasına sorsun :)