Minecraft Bukkit World Guard Plugin Yardim !

LoggerKnowekle

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar,

World Guard Plugini Ile Serverdaki Arsalara Wg Attim Ama Mesela Bir Sehir War Her Yerini Wg Ledim Belli Olan Yerlerde Wg Olmayacak Yani Kısacası O Yerlerdeki Wg Leri Nasil Kaldiricem Yoksa Hepsini Ayri Ayri Wgmi Yapmam Lazim ?

Birde Arkadaşlar Serverda Pvp Arenalar Var Wg Ledigim Arazilerde pvp kapali Sadece İstedigim Alanlarda Pvp Açmak İstiyorum Nasıl Ola Bilir ? Yani Her Yerde Pvp Kapali Olucak Sadece Arenada Pvp Acik Olucak Yardim Ede Bilecek Vea Server a Girip Yapa Bilecek Birileri Warsa Konuya Mesaj Ata Bilir Vea Özel Mesaj Yolaya Bilir

Okuduğunuz İçin Tesekkür Ederim..

Klorobenzen

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birde Arkadaşlar Serverda Pvp Arenalar Var Wg Ledigim Arazilerde pvp kapali Sadece İstedigim Alanlarda Pvp Açmak İstiyorum Nasıl Ola Bilir ? Yani Her Yerde Pvp Kapali Olucak Sadece Arenada Pvp Acik Olucak Yardim Ede Bilecek Vea Server a Girip Yapa Bilecek Birileri Warsa Konuya Mesaj Ata Bilir Vea Özel Mesaj Yolaya Bilir
Kardeş pvp arenaları wgle sonra şöyle yaz /region flag wgadi pvp allow bu sayede pvp açarsın

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bak mesela komple arsaların olduğu alanı wgledin ya atıyorum adı "ARSALIK"
Sonra gittin baştan başladın arsaları tek tek wgledin bunların adı da "ARSA 1-2-3" gibisinden gitsin
Sonra her arsa için şunu yapıyorsun;
/region setparent ARSA1 ARSALIK
/region setparent ARSA2 ARSALIK
/region setparent ARSA3 ARSALIK
gibi bu komut senin sonradan wglediğin arsaların wgsini "ARSALIK" isimli wgnin üzerine geçirir yani arsayı alan adam kendi arsası dışına blok koyamaz ama kendi evinde rahat rahat gezer.

Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
//wand ==>bu tahta balta verir wg için
//expand vert==>wgler
//expand 6 0 up==>6blok yüksekliginde wgler
/region d isim==> isim verir
/region define arsa ==>wg ye isim verir
/region define arsa dinamit==>arsayi dinamite verir
/region delete arsa==>siler
/region setparent aykut arsa==>aykutun yerine öncelik taniniyoruz
/region flag odunalani build allow ==>herkes kirsin********************************
/region flag arsa tnt deny==>TNT karsi korur
/region flag arsa creeper-explosion deny ==>bom canavarina karsi korur
/region flag arsa pvp deny==>pvp kapali
/region flag arsa mob-spawning deny==>canavarlar dogmaz
/region flag arsa mob-damage deny==>canavar kasarini kapar

hugothe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
tmm bide ben şimdi contrb le worldguard.jar ı atmıycazmı plungin dosyasına Yoksa Hepsinimi

hugothe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeş //wand yazıyom olmuyo ölçüde alınmıyo seni minecraft da benim sw de admin yapıyım sen yap olurmu