Minecraft BukkitServer Giriş Hatası

kaanhan98

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar serverimize yeni üyelikler açarken bu hatayı alıyoruz acaba neden

''you have exceeded the max number of registration for your account minecraft''

kinqatakan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ya bilen lütfen urasamam eflan demesin ayn kendi serverime girdim kayı tolmdum herseyi yaptım swyi kapattım sabah açtım aynı hata ya kendi serverime giremiorum :|

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
mineacrft a girerken girdiğin nick belirlenen sınırdan fazla. Ya Adınızı kısaltın ya da kullandığınız auhtme den ayarlayın şöyle;
Authme nin configine girin ve resimdeki bölümü ayarlayın:

KroFessionaL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun aynı Ip'den birden fazla veya belirlenen sayıdan fazla hesap açmaya çalışmaktan kaynaklanmaktadır. Sunucudaki AuthMe plugininin config.yml dosyasından "maxRegPerIp: 1" bölümüne 1 yerindeki sayıyı çoğaltarak sorunu çözebiliriz. Bu bölümdeki sayı aynı Ip üzerinden sunucuda kaç adet hesap açılacagını göstermektedir.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sorun aynı Ip'den birden fazla veya belirlenen sayıdan fazla hesap açmaya çalışmaktan kaynaklanmaktadır. Sunucudaki AuthMe plugininin config.yml dosyasından "maxRegPerIp: 1" bölümüne 1 yerindeki sayıyı çoğaltarak sorunu çözebiliriz. Bu bölümdeki sayı aynı Ip üzerinden sunucuda kaç adet hesap açılacagını göstermektedir.

Doğru :D Sorunu yanlış anlamışım.

Ama yinede mesajlarının 7 de 1 i beğeni alır. Neredeyse 1 yıldır Forumdakilere yardım ediyorum ama beğenen çok az sanki beğenince forumdan dışlanacakmış gibi.

kinqatakan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
yanlız tekrar kayıt diosunuzda ben girdim üyeliğim vardı kapattım sabah açtım kayıtolmak için /register passwordConfirmpassword yazıor yani her gün kayıt olmak zorunda kalıorum suan baskası carıma gırebılır (adminim)

KroFessionaL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yanlız tekrar kayıt diosunuzda ben girdim üyeliğim vardı kapattım sabah açtım kayıtolmak için /register passwordConfirmpassword yazıor yani her gün kayıt olmak zorunda kalıorum suan baskası carıma gırebılır (adminim)
Sunucunun authme db si sıfırlanmış olmalı..

ahmet5866

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Authome dosyasını nasıl bulacam