Sorun aynı Ip'den birden fazla veya belirlenen sayıdan fazla hesap açmaya çalışmaktan kaynaklanmaktadır. Sunucudaki AuthMe plugininin config.yml dosyasından "maxRegPerIp: 1" bölümüne 1 yerindeki sayıyı çoğaltarak sorunu çözebiliriz. Bu bölümdeki sayı aynı Ip üzerinden sunucuda kaç adet hesap açılacagını göstermektedir.
Evet katılıyorum.DoğruSorunu yanlış anlamışım.
Ama yinede mesajlarının 7 de 1 i beğeni alır. Neredeyse 1 yıldır Forumdakilere yardım ediyorum ama beğenen çok az sanki beğenince forumdan dışlanacakmış gibi.
Sunucunun authme db si sıfırlanmış olmalı..yanlız tekrar kayıt diosunuzda ben girdim üyeliğim vardı kapattım sabah açtım kayıtolmak için /register passwordConfirmpassword yazıor yani her gün kayıt olmak zorunda kalıorum suan baskası carıma gırebılır (adminim)
Authome dosyasını nasıl bulacamSorun aynı Ip'den birden fazla veya belirlenen sayıdan fazla hesap açmaya çalışmaktan kaynaklanmaktadır. Sunucudaki AuthMe plugininin config.yml dosyasından "maxRegPerIp: 1" bölümüne 1 yerindeki sayıyı çoğaltarak sorunu çözebiliriz. Bu bölümdeki sayı aynı Ip üzerinden sunucuda kaç adet hesap açılacagını göstermektedir.