Minecraft Çekilişi !!

Katıldınız mı?

• Kullanılan toplam oy
    2

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeter artık açıp durmayın şu konuları ver 60 lira kes boğazından herşeyi yeme biriktirip al

TheYaSiN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çekilişmi sen hayatında hiç çelişiş görmemissin galiba bu konuları artık açmayın yeter rapor etmekten yoruldum ya

Moderatör tarafından düzenlendi:

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tıklama Karşılığı Birşeyler Vereceğini Vaad Eden Linkler
Tıklama karşılığında Minecraft Gift Kod, para ve benzeri şeyler vereceğini vaad eden linklerin paylaşımı yasaktır.

Bu kuralları çiğnemiş bulunmaktasınız. İçerik kaldırılmazsa bu kurallara göre ceza alacaksınız. @Schaffer79
ayrıca burası bir forum her istediğini söyleyemezsin[DOUBLEPOST=1406226401,1406226342][/DOUBLEPOST]
Çekilişmi sen hayatında hiç çelişiş görmemissin galiba bu konuları artık açmayın yeter rapor etmekten yoruldum ya Rapor Edildiniz

Uygunsuz İçeriğin Cevaplanması
Uygunsuz içerikler rapor edilmedi. Bu tür içeriklerin rapor edildi ve benzeri şekilde cevaplanması, diğer üyeleri teşvik edeceğinden bu tür mesajlarda uyarı alabilir. Konulara rapor edildi ve benzeri mesajlar yazmadan sadece rapor edin.

Bu kuralları çiğnemiş bulunmaktasınız. İçerik kaldırılmazsa bu kurallara göre ceza alacaksınız. @Schaffer79

TheYaSiN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1406226401,1406226342][/DOUBLEPOST]

Uygunsuz İçeriğin Cevaplanması
Uygunsuz içerikler rapor edilmedi. Bu tür içeriklerin rapor edildi ve benzeri şekilde cevaplanması, diğer üyeleri teşvik edeceğinden bu tür mesajlarda uyarı alabilir. Konulara rapor edildi ve benzeri mesajlar yazmadan sadece rapor edin.

Tabi ya rapor etmeyi unuttum o kadar çok rapor ettimki