Minecraft Earth, Minecraft Dünya Oyunu

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
Mesajlar
3,619
En iyi cevaplar
98
Beğeniler
5,539
Puanları
9,180
Ruh hali

118053



Minecraft Earth
Minecraft Dünya Oyunu



Artırılmış gerçeklik kategorisine eklenecek süper bir mobil oyun: Minecraft Earth

Gözlerinizi kapatın ve hayal etmeye başlayın; mahallenizin içerisinde dolaşıyor ve sokak sokak geziniyorsunuz, bu esnada yeşil bir kuytu görüyor ve adımınızı oraya atıyorsunuz, ayakkabılarınızın altına ezilmiş çimenler yapışıyor. Bugün bir başka, yarın bir başka şekilde gördüğünüz bir görüntüden söz etmiyoruz; tabii ki doğal güzelliğin yerini başka hiçbir şey -simülasyonlar dahil- tutamaz. Zaten buradaki amaç da tutması değil, amacımız sadece eğlenmek! Bir dakika! Yine ne oluyor? Anlatılanlardan bir şey anlamamış olabilirsiniz fakat biraz sonra size heyecan verecek bir şeylerle karşı karşıya gelmeniz mümkün olabilir. Her neyse, konuya dönelim; diyelim ki bu görüntü için kolay ama etkili bazı değişikler yapmak istiyorsunuz, gerçeği değiştiremeyecek fakat gerçekte değiştiğinde nasıl olabileceğini görebileceğiniz bir cihazınızın olduğunu varsayalım. Hatta bu cihaz tam olarak sağ cebinizde olsun! Telefonunuzu çıkarın ve Minecraft Earth'ü açın, yakındaki bir yerlere yerleştirildiğinde, nasıl görüneceği konusunda size fikir verecek olan bir şeyler yapın. Ardından, bu renkli Minecraft eserinizi gerçek hayatta gördüğünüz herhangi bir alana yerleştirin.


118054



Minecraft dünyasındaki pikselleri, içerisinde bulunduğumuz evrene ışınlamak için artırılmış gerçeklik özelliğini taşıyan Minecraft Earth'ü kullanmak oldukça zevkli olacak. Peki, bunlar nasıl mümkün oluyor? Tabii ki yeni bir mobil oyun olan Minecraft Earth ile!

Minecraft'ın geliştirici ekibi, onuncu yıl dönümü kutlamalarını -nihayet, gizli ama artık gizli olmaktan çıkan- "gerçek" bir gerçeklik oyunu ile taçlandırmak istedi! Bu oyun, daha önce bu kadar gerçek şekilde tecrübe edemediğimiz Minecraft ve günlük yaşam kombininin, hali hazırda yaşanan oyun eğlencesini kat kat artıracak gibi görünüyor. Bir İşte Minecraft Earth sayesinde yapabileceğiniz harika şeylerden birkaçı:

Toplamak! Minecraft Earth ile tanıdığınız ve sevdiğiniz yaratıkların çoğunun haricinde, size göstermek için bekleyemeyeceğimiz bir sürü yeni özellik sunuyor. Zamanla, benzersiz yaratıkların benzersiz çeşitlerini keşfetme şansına sahip olacak ve etrafınızı bunlarla doldurabileceksiniz. Minecraft'taki kediler mahallenizdeki parkın içerisinde koşuşturuyor olabilirler mi? Minecraft topluluğunun kıymetli oyuncuları sayesinde evet!

Keşfetmek! Gerçek hayattaki komşularınız ile farklı bir boyutta da komşu olmak ister miydiniz? Ağaçtaki elmaları kopar ve diğer kaynakları toplayarak mahalle arkadaşınızla eğlenceli rekabete girişin; zorlukları üstlen ve keşfedilmesi gereken yepyeni bir dünyalara adım atın!

İş birliği yapın ve üretin! Diğer Minecraft Earth (Minecraft Dünya) oyuncuları ile birlikte çalışarak daha da iyi şeyler inşa edebilir; birlikte harika yaratıklar tasarlayabilirsiniz. Tanıdık geliyor mu? @Pluginsel

Hayatta kal! Tabii, Minecraft'ta canavarlara karşı savaşmakta iyi olabilirsiniz ama bir de gerçekçi bir simülasyon üzerinden zombileri avlamaya hazır olabildiğinizi düşünüyor musunuz? Bol şanslar; oyundaki hayatta kalma yeteneklerinizi başka bir şekilde deneyimlemiş olacaksınız.

Bu yeni oyun için yayınlanan bir videoyu da sizlere sunmuş olalım:



Heyecan dorukta! Daha fazla bilgi için adresini ziyaret edin ve bu yaz yayınlanacak olan sınırlı beta sürümünü oynama şansı için nasıl kaydolabileceğinizi öğrenin. Ayrıca kaydolurken Minecraft Bedrock sürümünde çalışan ücretsiz bir Minecraft Earth skinine sahip olabileceksiniz.

Daha fazla bilgi için Twitter'da @MinecraftEarth ve @seninekibin hesabını takip edebilirsiniz. Ek olarak daha fazla bilgi için sık sorulan sorular bölümüne de göz atabilirsiniz; umarız Minecraft Earth'ü beğenirsiniz.

Minecraft Türkiye'nin tüm üyelerine sevgilerle...
 


Pluginsel

★ #NerdeOEskiGünler ★
Emekli
Mesajlar
1,120
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,460
Puanları
3,180
Ruh hali
Kapalı Betaya başvurumu attım, Microsoft güzel bir proje ortaya çıkarmış. Minecraft'ı dışarıda görmek ayrı bir zevkli olacak. Hadi bakalım. :)

118073


Ah bu arada; Doğum Günün Kutlu Olsun Minecraft.
 

Darkkandadr

❌⚖❌ Everybody knows the good guys lost...
Emektar Üye
Mesajlar
483
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
733
Puanları
960
Ruh hali
AR teknolojisinin geliştirilmesine katkısı olacak bir yapım olarak duruyor başarılar.
 

Üst