Haber Minecraft Earth Nedir?

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
Mesajlar
1,214
En iyi cevaplar
83
Beğeniler
973
Puanları
4,290
Ruh hali
122081


122084



Minecraft Earth

Merhaba sevgili Forum Gamer ailesi ve ziyaretçiler, bugün sizlere “Minecraft Earth nedir?” sorusuna yanıt niteliğinde konu hazırlayacağım.

Hepiniz mutlaka Pokemon GO'yu duymuştur. Bu oyun'da ona benzer bir şey olacak, yani gerçek hayatta pokemon peşin de koşmayacaksınız da yapılar yapacaksınız. Kısaca Minecraft dünyasını bizim dünyamıza getirecek yeni bir gerçeklik oyunu olacak.
Hangi Platformlar da Olacak Peki?
Oyun sadece mobil için olacak, İOS 10+ üzeri Android için 7.0 ve üstü.
Peki Betaya Nasıl Katılırım?
Maalesef katılamazsınız çünkü beta alımları bitti ama yinede merak ederseniz betaya alımlar sınırlı olacak. Ancak yüz binlerce oyuncuya sunulacağı söylenmişti.
Hangi Diller de Olacak Peki?
Normal Minecraft'ın desteklediği tüm dillere çevrilecek bence bu gayet güzel bir haber.
Ne Zaman Çıkacak?
Bu konu da tam bir bilgi vermemişler, ama çıkış tarihini MINECON 2019'da söylemeleri bekleniyor. Aslın da bazılarını çıkış tarihinden çok fiyatını merak ediyordur diye tahmin ediyorum.
Güvenlik İçin Ne Gibi Önlemler Alındı?
Geliştiriciler, güvenliğe önem verdiğini ve tüm oyunculara eğlenceli deneyimler ve iyi vakit geçirtmek için gerekli önlemleri aldığını söylüyor. Peki nedir bu önlemler kısaca ondan bahsetmek isterim. Oyuncular ve ebeveynler, hesap yönetimi bölümünden Xbox güvenlik ve gizlilik ayarlarını düzenleyebilirler. Ayrıca oyun içinde ve web sitesinde oyuncuların tüm sorunlarını bildirebileceği bir raporlama sistemi olacağını söylüyorlar. Buna ek olarak 7/24 raporları yönetecek ve cevaplayacak bir ekip olduğundan da bahsediyorlar. Umarım bu ekipte Türkçe bilende vardır.
Normal Minecraft İle Farkı Nedir?
Normal Minecraft ile arasın da pek bir fark yok. Nedeniyse Minecraft Earth da da normal hayatta kalma ve macera modu olacak. Can, açılık gibi olaylar da olacak. Ayrıca yaratıcılık modu hakkın da herhangi bir bilgi verilmemiş fakat onun da olacağını düşünüyorum.
Seviye Ve Görev Sistemi
Oyun'da seviye ve görev sistemi olacak. Kısaca bahsetmek gerekirse seviyenize bağlı olarak daha fazla eşya düşme oranı var, xp kazanmak için görev de yapmak bir seçenek fakat görevler hakkın da bir bilgi verilmemiş ama görev sistemi olacak.
Ticaret
Oyuncular bir birlik ile veya tek başlarına eşya toplayabilecekler, ve başkaları ile oynarken birbirleri ile işlem yapabilecekler.
Çeteler
Oyun'da çeteler de olacak, fakat fazla bir bilgi yok bu konu hakkın da farklı zorluklar da olacakları biliniyor.
Çok Oyunculu Sistemde Eşyalarınızın Ve Yapılarınızın Güvenliği Nasıl Olacak?
Anladığım kadarı ile dünyanıza davet edilmeyen kişiler de girebilir fakat herhangi bir değişiklik yapamaz veya kaynak toplayamazlar. Sadece davet ettiğiniz insanlar sizinle beraber oyun oynayabilir diyebiliriz.
Market Sistemi
Anladığım kadarı ile oyun'da bir de market sistemi olacak, ve bu marketten oyun parası olduğunu hiç sanmıyorum, gerçek para ile çeşitli yükseltmeler ve özellikler satın alınabilecek.



Bugünlük konumuz bukadardı umarım konuyu beğenmişsinizdir iyi günler iyi vakitler.
 


Son düzenleme:

Üst