Minecraft-Eski günler hatrına Survival

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar. şimdi sizi biraz duygulandıracağım. minecraft'ta ilk başladığınız zamanki heyecan ve duygularınız ile ilgili konuşmak istiyorum.

Hani neyi nasıl yapıcağınızı bilmeyip creeperları inceleme uğruna ölebilecek kadar yeni olduğunuz zamanlardan bahsediyorum.Yaptığınız ilk evi kaybettiğiniz., Minecraftta kar ile ilk tanışma anınız ve o anki heyecanınız,Zemindeki karı dikkatle incelerken ufak kar tanelerinin yağmaya başladığını fark edince o meraklı gözler ile gökyüzüne bakışınızdan.ilk defa enderman görmüş, ona dolu dolu gözlerle bakarar onu ürkütmüş, size saldırma isteği uyandırmış olduğunuz günlerden.Maden kazarken elmas bulup ta onu taş kazma ile kazmaya çalışıp kaybettiğiniz zamanlardan.Orda burda gördüğünüz haberlerden nethere yolculuk etmiş, ender dragon 'un peşine düşmüş olduğunuz zamanlardan.

İşte bütün bunlar için Bazen bildiklerinizi unutmak istiyebilirsiniz.Fakat arkadaşlarınız ile hepsini en baştan yaşamak Bambaşka bir duygu olucaktir.
Şimdi hepinizi Serverime Bekliyorum.O özlemini çektiğim ilk anlarımı sizlerle tazelemek için.
Skype adresim : cmarangoz
Hepinizi Bekliyorum ! :)

DarkesTime

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abii gözümden nedense bir damla yaş aktı :( .Bende oynamak isterim skype var ama mikrofon pek açamıyorum çünkü ders çalışıyorum isterseniz mesaj atarsınız ben seve seve gelirim :)

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abii gözümden nedense bir damla yaş aktı :( .Bende oynamak isterim skype var ama mikrofon pek açamıyorum çünkü ders çalışıyorum isterseniz mesaj atarsınız ben seve seve gelirim :)
Senin gibi düşünen ve hisseden kişiler olursa o günler yaşanır bro. Ben de aynı düşüncedeyim. İki kişi daha çıksın bu iş olur :)
bunu görüyosan özelden ip at
Eveet Sizi Biraz Beklettiğimin Farkındayım Kusuruma Bakmayın.Kalabalık bir grup olduk gibi.En kısa sürede Birlikte anılarımızı Canlandırabiliriz :) Musait olduğunuz bir günü belirtin, kararlaştırıp oyniyalim :)