Evet arkadaşlar serverimiz yeni açılmıştır.Bu serverde çok değişik şeyler olacak.Her gün serverde event pvp maçları olacak. Biz bu işte biraz acemiyiz ama elimizden geldiği kadar sizlere iyi oyunlar sunacağız ve bu işte hırslıyız.Serverimiz de şöyle bir kural var.
İstediğiniz kadar faction oynayabilirsiniz.
Her gün saat 3'te herkesi bir yere çekip orada elmas altın ve demir eventi olacak yani yardımcım berkay ile havaya çıkıp atacağız...
Öbür kuralımız Saat 5'te bir arena bölgesinde herkesi bir yere toplayıp 1v1 yapıp arenadan galip çıkana ödüllerimiz var.
Bu zamanlar dışında istediğiniz kadar faction oynarsınız Klanlarımız da var clear lag her şey var adminlerde izlemede olacaktır.
Servere gelmenizi öneririz serverimiz şimdilik hamachili gelmek isteyenler
Hamachi 1 : CrazyKankalar1 şifre:1234
Hamachi 2 :CrazyKankalar2 şifre :1234
Hamachi 3 :CrazyKankalar3 şifre:1234
Serverde ki şu an Ki Admin:KorkakCesur
Serverdeki şu an ki KURUCU:KursatReyiz
Servere gelmeyi unutmayın
İP 25.37.148.64
Şimdi Gelelim Builder ve Reklamcı alımlarınaa.
Öncelikle Builder alımı için bize spawnı düzgün güzel bir şekilde yapman lazım benim skype adresim:kursat.sit bunu ekleyerek benle iletişime geçmelisin.
Reklamcı için de ayni şey :kursat.sit bu skype adresim burdan girmelisin.Benimle detaylıca konuştuğunda olayı çözeriz. Bu kadar görüşmek üzere iyi forumlar
Ben yoksam yardımcıma yollayın. skypesi .:berkay.umut4
İstediğiniz kadar faction oynayabilirsiniz.
Her gün saat 3'te herkesi bir yere çekip orada elmas altın ve demir eventi olacak yani yardımcım berkay ile havaya çıkıp atacağız...
Öbür kuralımız Saat 5'te bir arena bölgesinde herkesi bir yere toplayıp 1v1 yapıp arenadan galip çıkana ödüllerimiz var.
Bu zamanlar dışında istediğiniz kadar faction oynarsınız Klanlarımız da var clear lag her şey var adminlerde izlemede olacaktır.
Servere gelmenizi öneririz serverimiz şimdilik hamachili gelmek isteyenler
Hamachi 1 : CrazyKankalar1 şifre:1234
Hamachi 2 :CrazyKankalar2 şifre :1234
Hamachi 3 :CrazyKankalar3 şifre:1234
Serverde ki şu an Ki Admin:KorkakCesur
Serverdeki şu an ki KURUCU:KursatReyiz
Servere gelmeyi unutmayın
Şimdi Gelelim Builder ve Reklamcı alımlarınaa.
Öncelikle Builder alımı için bize spawnı düzgün güzel bir şekilde yapman lazım benim skype adresim:kursat.sit bunu ekleyerek benle iletişime geçmelisin.
Reklamcı için de ayni şey :kursat.sit bu skype adresim burdan girmelisin.Benimle detaylıca konuştuğunda olayı çözeriz. Bu kadar görüşmek üzere iyi forumlar
Ben yoksam yardımcıma yollayın. skypesi .:berkay.umut4