Minecraft Giftcode Generator 2013 - (%100 Çalışıyor)

Aimay

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kullanım
----------------

Rar'ın içindeki dosyaları bir klasöre atınız

dll'si ile birlikte exeyi klasöre atın

Generator'ı çalıştırın.

Generate butonuna basın rastgele kodlar gelicek ve bir kodu alıp minecraft'ın sitesindeki gift code bölümüne yapıştırın.

Veee Bomm.

Ben böyle birsürü kod aldım arkadaşlara dağıttım mutlaka kullanın

İndirme Linki :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu yaptığınız ayıp kardeşim !
Gerçi Notch'da dünyanın parası varda :D
2Sn Sonra:İndirsem mi bilemedim
3Sn Sonra:İndirsem virüs var mı ki ?
4Sn sonra:İndir gitsin

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
madem oyun 50 tl ve 10 milyon kullanıcı var etti 50 milyon tl bide bunu dolara çevirelim 100 milyon dolar bence notcha yeterde artar :/

Ayejder44

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İndirmeyin Beyler Acaip Virüslü Pc az Kalsın Gidiyordu zar zor kurtardım dosyaları masaüstüne attım son anda defender sildi ekran ters oldu falan sakın indirmeyin.Yetkili biri lütfen konuyu arşive gönderin.

ωяσ∂ιηнιℓℓѕω

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle boş işlerle uğraşmayınız . Böyle şeyler yalandır , aldatmacadır . Tavsiyem eğer GiftCode istiyor iseniz birçok yarışmalara veya çekilişlere katılabilirsiniz. Bu tür yöntemlere başvurmayınız . Çünkü hem zamanınızı boşa harcamız olursunuz hemde bilgisayarınız ele geçirilmesini sağlamış olursunuz .

Ulquiorra Schiffer

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Korsan ve virüslü içerik paylaşıyorsunuz. Ben üstüme düşeni yaptım ve rapor ettim. Yöneticiler gerekeni yapacaktır...

creeper876

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
indirmeyin la indirdim virüs geldi[DOUBLEPOST=1394174491,1394174280][/DOUBLEPOST]bende rapor etttim:notch:buda Notch a hediye:Doyunun kurucusu[DOUBLEPOST=1394174983][/DOUBLEPOST]oyunun adamı b be