Minecraft Gizemli Bloklar Ve Görünmez Bloklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

42hilal34

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar Bugün Size Mojang Minecraft Koyduğu Ama Kimsenin Bilmediği Nerdeyse Blokları Sölylicem Bu Bloğun kdou 43:8 'dir 2 taş basamağın kaynaşması şeklindedir birde görünmez bloklar vardır:

İçinden Geçilebilir Görünmez Block Kodu: 36:1

İçinden Geçilemeyen Görünmez Block Kodu: 54

Bunlardır

Not:Bunlar İçin WorldEdit Plugini Gereklidir :)

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ı oynayan 50 milyon kişinin arasından sadece biri ve o biri de "TÜRK" olması beni şaşortooğ.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
görünmez chest :D[DOUBLEPOST=1415215227,1415215189][/DOUBLEPOST]sonuçta etrafında blok olduğunu blrtn siyah siyh çizgileğ vağ beya[DOUBLEPOST=1415215274][/DOUBLEPOST]o değilde piston particleri çıkıo

42hilal34

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Görünmez içinden geçilebilir blok mesela serverinizde hammadde inşa ettiniz diyelim ama insanlar hammaddeye ağaç dikip Wgli alnda bug yapıyolar diyelim hammaddenin üstüne görünmez içinden geçilebilir blok koyarsanız ağaç dikemezle :)

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Görünmez içinden geçilebilir blok mesela serverinizde hammadde inşa ettiniz diyelim ama insanlar hammaddeye ağaç dikip Wgli alnda bug yapıyolar diyelim hammaddenin üstüne görünmez içinden geçilebilir blok koyarsanız ağaç dikemezle :)
Ham madde koyma daha iyi...

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Görünmez, içinden geçilebilir bloklar için WorldEdit şart değil. Vanillada da kullanılabilir.
Kod:
/setblock x y z minecraft:piston_extension
Şeklinde de kullanılabilir.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben de bir şeyler yazayım:
(Yanlış hatırlamıyorsam 34:6) ile 36:1'in işlevleri aynı ancak 34'ü koyunca creative iken kırmayı denerseniz oyun hata verip server'dan atıyor.
Bunların hiçbiri için worldedit lazım değil sadece işinizi kolaylaştırır.
Chest'i yani 54 ID'li bloğu 2 blok yan yana koyarsanız görünmez olmaz ondan sonrasında istediğiniz kadar büyütün görünmez olur ancak bir köşede (hangi tarafı bilmiyorum) 2 blokluk chest durur ve o görünmez bloklara tıklarsanız chest açılır çok çok güzel bugludur kendisi ...Yukarıya doğru koymaya çalışırsanız görünmez olmaz.
34:6'e veya 36'ya (:1 kısmı olmasa da işe yarıyordu sanırım) sign , blok koymak istiyorsanız shift tıklarken yapın yoksa yok olur(havada duran signler ._.).
36'da veya 34:6'de merdiven koymaya çalışmanızı önermem çok saçma oluyor anlayamadım gitti mantığını ... bir yana doğru oluyor bir dümdüz saçma yani...
Lavı veya suyu durdurmak için kullanabilirsiniz cidden işe yararlar :|
ve daha birçok şey ._.
Not:Bunların hepsini 1.7.2'de denediklerim gizli birçok blok var link(reklama girmez umarım):
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...