Minecraft Gizli Krallık Bölüm 1 - Melikşah Vs Herobrine

Mr.Jack

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hikayeyi Dikkatlice İzleyin Ve Not Herobrinenin Olduğunu İtiraf Etmiyorum Sadece Onunla İlgili Hikaye Yaziyorum.

Eyer - İşareti Koyarsam Cümlelerin Başına 1 hafta Gibi Zaman Geçmiş Demektir
Eyer + İşareti Koyarsam Karşımdaki Biri Konuşuyo
Eyer hiçbir şey Yazmassa Cümlenin Başında Demekki Hikayedeki Melikşah Konuşuyordur :).

Bölüm 1 Part 1/2

Ben Bir Çocukken Annem Babam Ölmüştü Tek Başıma Yaşıyordum Bu Dünyada Benden Başka Kimse Yaşamıyordu Vede Şirin Kardeşim Yaşıyordu Ama Yanlışlıkla Onu Öldürmüştüm :(.Ve Çok Üzülerek Hemen Odun Toplamıştım Evimi Yapmak İçin Bir Sürü Odun Topladım Akşam İçin Sadece Akşamlik Bir Ev Yaptım.Sabah Olunca Hemen Evimi Yapmaya Başladım Akşama Evimi Tamamlamıştım Hemen Evimde Uyumuştum Ve Biryere Işınlandım Ve Biri Bana Not Yazmıştı . HEROBRİNE Diye Bir Not Görünce Bunu Kim Yazdı Dedim Ve Korkuyla Yatakımdan Fırladım Rüya Gördüğümü Anladım Ve Hemen Maden Yaptım Maden Yaparken Tam Tamina 6 Tane Demir Buldum Ve O Demirleri Aldim . -1 Yıl Sonra . Tam Tamina 500 Tane Demir 10 Tane Elmas 5 Tane Altinim Oldu Sonra Yeni Bir Ev Yaptım Bu Evi Tam Tamına 5 Haftada Yaptım Ama Yaptığıma Değdi Çünkü Evim Çok Büyük Ve 3 Tane Salonu Olan Bir Evdi :) Sonra O Gördüğüm Rüyaları Çok Görmeye Başladim Sonra Anladimki Biri Beni İzliyor Ve Rüyama Giriyor Sonra Birden Aklıma Bir Fikir Geldi

Bölüm 1 Part 2/2
Beni Biri İzliyordu Oyüzden Eve Kamera Koydum Bunun Sayesinde Kim İzliyor Öğrenebilcektim Ama Dışarıda Koymuştum Çünkü Dışarıdan İzliyo Olabilirdi. Akşam Olmuştu Uyudum Sabah Olunca Hemen İzlemiştim Ve Gözü Beyaz Bir Adam Yatağımın Yanında Beni İzliyordu Tam Tamına Sabah'a Kadar Ben Uyanınca Hemen Kaçmıştı Ve Sonra Benden Haberi Olmadığını Sandım Ve Hava Çok Sisliydi Dışarı Çıktım Ve Cam Ve Kızıltaş Meşalesi Görüdm Hemen Takip Ettim Ve Sonunda . BURAYI TERK ET VEYADA ÖL DİYEN BİR MESAJ YAZMIŞTI ONA İLETMENİN TEK YOLU BENDE YANINA ÇÖL ORTASINA GEL KAPIŞALIM YAZDIM. -1 Hafta Sonra . 64 Tane Elmasim Olmuştu Ve Hemen Elmas Set Yapıp Enchant'ladim Bütün Setimi Ve Onunla Kapışmaya Gittim Tam O Sırada Birden Önüme Gelip Beni Çöl'ün Ortasına Işınladı Ve Ona Teşekkür Ettim Çünkü Beni 2km Yürütmedi Ve Yormadı . Ve Onunla Biraz Konuştuk Sen Kimsin Dedim . +Ben Senin Ölmüş Kardeşinim Ben Brine'yim . Ne Ne Ne , Niye Brine Yazmadın Ya Herobrine Yazdın Kendini Çok Mu İyi Sanıyorsun Seni Neden Öldürdüm Sana O Gün Çok Kızmıştın Ve Seni Yanlışlıkla Döwdüm Ve Seni Öldürdüm Neden Demiyorsun Ben Senin Abinim Bana Dürüstce Dawran Seni Seviyim Seni Çok Severdim Ama Sen İstedin Brineee!!!!. +Biliyorum Benim Hatam Ama Öldürmek Zorunda Değil Açıklıyabilirdim Burda Akıllı Sensin Neden Bana Bedava Akıl Wermedin . Buradada Sen Haklısın Brine Ama Artık Döwüşmemiz Lazim , +Sen İstedin Seni Burada Yeneceğim . Görücez Brine

Bölüm 2 Gelsin Diyenler Warsa Lütfen 2 Tane Yorum Atın 2 Bölümü Yazacağim.

Mr.Jack

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bölüm 2,3,4,5 Gelecektir Final Bölüm Yakında Gelecektir Filmde Çekicez Haberiniz Olsun Arkadaş Arıyorum şu an Fps İle Sorun Yaşıyorum Fraps'da Yardım Edecek Warsa Skype Eklesin : meliksah.ozkan Msne : [email protected] Eyer Fps Sorunu Çözcek Warsa Eklesin , Filmde Oynamak İsteyen Warsa Eklesin.