Minecraft Hakkında Sahte Bilgiler Okumadan Geçme !!!

• Konuyu başlatan WitherMan
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
W

WitherMan

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar ben kadir bugün sizlere minecraft hakkında gereksiz bazı şeyleri söyleyeceğim.

1.Öncelikle bir arkadaş konu açmış MİNECRAFT BEDAVA PREMİUM OLMA %100'DE YÜZ DENENDİ diye bu tür sahte ve gereksiz konulara inanmamanızı öneririm. Markus Persson dedi galiba bunu yada mojangda görmüştüm ' Bizim haricimizdeki minecraft hesap satan sitelere inanmayınız ' (belki biri söledi hatırlamıyorum.

2. Herobrine Gerçek mi ?

CEVAP : Ulan akılsızlar bu konu kaç yerde kaç sitede açıldı HEROBRİNE DİYE BİR ŞEY YOKTURR herobrine Markuss Person tarafından ölmüş kardeşi adına yapılmıştır. Ve sadece bir mob/karakter'dir. Karşılaşma oranı yok denecek kadar azdır sadece modla çalışır.

3. Gereksiz ev resimleri felan de görüyorum olum sizin amacınız ne ya insanların huzuru bozuluyor adam akıllı yapın evinizi öyle gelin.

4. Size ne diyelim bilemiyorum. BU FORUMDA YENİ İNSANLAR VAR MİNECRAFTI BİLENDE BİLMEYEN DE VAR onlara laf söylemeye hakkınız yok bu şekilde devam ediyorsanız YUH olsun size siz süresiz banı hak edenlerdensiniz.

5. Forumda özellikle HİLE PAYLAŞIMI yapmayınız siz beyni fındık insanlarsınız oyunu oynamadan hile yapanlar var ne zevk alıyorsunuz hileden be bak ben de hile yaptım IP BAN la sonuçlandı böyle şeyleri paylaşmayalım paylaşanları da rapor edelim.

6. Forumdaki 8-9 yaşındaki bebeler yok minecraft oynıycak biri lazım yok şunu çekcem yok o bu ulan siz bi forumdan defolup gitsenize be sizin gibi bebeler herkeze laf atıyorlar ( geçen bir tane bebek bana dediki sen kimsin be video çekiyorsun gereksiz şeyler yapma diye ) defolup gidin bu forumdan. !!!

LÜTFEN BUNLARA DİKKAT EDELİM ARKADAŞLAR EMEĞE SAYGI DUYALIM YAZANA KADAR CANIM ÇIKTI BİR BEYENİYİ ÇOK GÖRMEYELİM. KONU YANLIŞ YERDEYSE ÖZÜR DİLERİM...

forever661

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. katılıyorum
2. evet bencede
3. asıl sen git
4. argo kullanmaya hakkın yok
5. bencede
6. %100 katılıyorum

W

WitherMan

Ziyaretçi
Kusura bakma biraz sinirliydim düzeltiyorum.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
1.Doğru
2.Herobrine sadece oyunda vardır alpha sürümlerinde maden vb. yerlerde görülmüştür.
3.Herkezin farklı hayalleri vardır,kendini bir şey sanma.
4.Doğru söylüyorsun,ama argo kullanma,yeni üye olanların listesinde sen de varsın :p
5.Hile kötüdür asla paylaşmayınız. :D
6.Asıl sen git sanane kardeşim karışma sana laf söylüyorsa sende ona laf söyle.
Minecraft ile alakalı 2-3 tane sen minecraft hakkında demişsin ama sen forum ile alakalı yazmışsın yanlış yazmışsın adam gibi küfür etmeden yaz. :D

bunun için 2 saat uğraştım imzamdaki bebek ejderime tıhlarsan sevinirim :sevimli:

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Herobrine nın olup olmadığı hakkında kesin bilgi yok,O yüzden %100 var ve ya %100 yok diyemezsiniz

W

WitherMan

Ziyaretçi
Herobrine nın olup olmadığı hakkında kesin bilgi yok,O yüzden %100 var ve ya %100 yok diyemezsiniz

Benim bildiğim modsuz artık çalışmadığı ve gerçekten de çalışmıyor.[DOUBLEPOST=1378647605,1378647493][/DOUBLEPOST]
1.Doğru
2.Herobrine sadece oyunda vardır alpha sürümlerinde maden vb. yerlerde görülmüştür.
3.Herkezin farklı hayalleri vardır,kendini bir şey sanma.
4.Doğru söylüyorsun,ama argo kullanma,yeni üye olanların listesinde sen de varsın :p
5.Hile kötüdür asla paylaşmayınız. :sırıtmak:
6.Asıl sen git sanane kardeşim karışma sana laf söylüyorsa sende ona laf söyle.
Minecraft ile alakalı 2-3 tane sen minecraft hakkında demişsin ama sen forum ile alakalı yazmışsın yanlış yazmışsın adam gibi küfür etmeden yaz. :sırıtmak:

bunun için 2 saat uğraştım imzamdaki bebek ejderime tıhlarsan sevinirim :sevimli:

Sen olmasan bile ben rahatsız oluyorum ve fikirimi yazdım sen de fikirini yazdın teşekkür ederim imzana da tıklayamam kusura bakma ben yazıyı hazırlayana kadar anam ağladı.[DOUBLEPOST=1378647747][/DOUBLEPOST]

yorum için teşekkürler.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Buradan atim :D[DOUBLEPOST=1379056705,1379056592][/DOUBLEPOST]herkes notchun ölü kardeşi için oyuna koyulduğunu sanıyor herobrinenin ama asıl hikaye farklı Notch bir alpha sürümde herobrineyi mob olarak ekledim ama oyuncular şikayet edince kaldırıldı.Daha sonra mojangın kavgalı olduğu bir şirket var ismini hatırlamıyorum o şirketteki bir hacker oyunun dosyalarına sızmayı başarıyor ve cracklı kullanıcıların oyununa herobrineyi koyuyor kısa olarak anlattım çünkü pek hatırlamıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...