Minecraft hamachiden ağınıza arkadaşınız giremiyorsa....

Çözüme Ulaştınız mı?

• Hayır(Size uğraş verdiğim için kusura bakmayın)

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

theSaws

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
Benim en büyük sorunumdu bu dolaşmadığım site kalmadı ne çoğu kişi atıp durur bu hatada.
Arkadaşınız bağlanamıyorsa ne yapıcaksınız. Hepsini sırasıyla anlatıcam çünki yaşadığım zorluk 5 günlük bir işkenceydi... Genelde windows7 de verilen bu hata artık tarihe karışıor.
Yapmanız Gerekenler;
1.Başlat>Denetim masası
2.Sistem güvenlik>Güvenlik Duvarı
3.Soldaki Seçeneklerden Gelişmiş Ayarlar> Gelen Kuralları
NOT: Burdan sonrasında yazıklarımı lütfen dikkatlice okuyunuz.
4.Sağda bulunan Eylemler başlığı altındaki Yeni Kural Tıklanır...Bağlantı noktası seçilir...TCP secilir...Belirli Yerel Bağlantı Noktaları=25565 >İLERİ< diyoruz Bağlantıya izin ver seçili olmalıdır. >İLERİ< Hepsi seçili olmalıdır...>İLERİ< AD:Minecraft-TCP ::::SON::::
5.Yukarıdaki İşlemler yinelenecek sadece TCP seçtiğimiz yerde UDP Seçip Sonda bulunan adı Minecraft-UDP olarak değiştirilecek.

NOT: Bu işlemleri minecraft serverimize girecek olan arkadaşımıza yapmak durumundayız. Ben kendime yapmadım ve gayet iyi çalışıyor.Antivirüs güvenlik duvarının kapalı olmasına dikkat edin.(Kuran kişi için geçerlidir.)

Bu Konu MİNECRAFT 'IN herkes tarafından kolay bir şekilde kullanabileceği gibi yönetmesini sağlaması amacıyla açılmıştır.

Daha fazla destek için:
thesaws_ Skype Adresinden,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Facebook Adresinden ulaşabilirsiniz...