Minecraft Hata

• Konuyu başlatan hsndmrts_
  • Başlangıç tarihi
H

hsndmrts_

Ziyaretçi
sunucuma girerken (önceden) bi sorun olmuyordu şimdi pluginden kaynaklanan bi sorun var recevied...... leght ...... 19>16 kod hata sı var tam ismini şimdi alamadım, bu hata geliyor girerken
ayrıntılı bi şekilde isterseniz bu hata çıkmadan önce yaptıklarım:
skillapi ve quests pluginini langueyc.yml :) larini ufak editledim genelde bi hata yok yani hata yok bunlarda öyle düşünüyorum
sonra haritaya hata olmadan önce girdiğimde itemframe leri stone'nun önüne koyarak haritanın kuş bakışı resmini aldım yani Boş Harita ile sonrasında pek bişi yapmadım hata çözülmezse çok kötü şeyler olucak :D
plugini sil gibi gereksiz yorumlar atmayın! pluginleri silince zaten sunucuya girebiliyorum ataberk in cevapladığı bi konu vardı bu konu ile ilgili :) onun dedikleri benimkine uysada çoğu yeri uymuyor çünkü benim haritamın ismi 16 geçmiyor yada ismim zaten önceden giriyordu yani pluginler ile alakalı bi sorun olmalı bu sefer etiket atmıyorum en azından bu gün :D konu günü bir günü geçince malum etiketi atıcam

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
hadi canım nediyosun :D
sen, sen ciddi sin?

hocam zaten pluginlerden biri sorunlu niçin böyle oluyor skillapi demişim quests demişim şimdide itemlorestats yüklü diyorum bi yardım ya niye oluyor daha önce olmuyordu şimdi oluyor

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
hatanın resmini çetim
[DOUBLEPOST=1408818447,1408818123][/DOUBLEPOST]hata çıkınca hiç uğraşamam dedim hemen kapadım biraz önce kurcalıyım dedim 2 dk da yaptım allahım yarabbim konuyu kapa @Canyo please!
sorun SkillAPI(belki), Quests(olduğunu düşünmüyorum) ve ItemLoreStats(kesin bunda oldu kesin) klasörlerini silere çözdüm fazla bi emek yoktu içinde neyse :/