H
hsndmrts_
Ziyaretçi
sunucuma girerken (önceden) bi sorun olmuyordu şimdi pluginden kaynaklanan bi sorun var recevied...... leght ...... 19>16 kod hata sı var tam ismini şimdi alamadım, bu hata geliyor girerken
ayrıntılı bi şekilde isterseniz bu hata çıkmadan önce yaptıklarım:
skillapi ve quests pluginini langueyc.yml
larini ufak editledim genelde bi hata yok yani hata yok bunlarda öyle düşünüyorum
sonra haritaya hata olmadan önce girdiğimde itemframe leri stone'nun önüne koyarak haritanın kuş bakışı resmini aldım yani Boş Harita ile sonrasında pek bişi yapmadım hata çözülmezse çok kötü şeyler olucak
plugini sil gibi gereksiz yorumlar atmayın! pluginleri silince zaten sunucuya girebiliyorum ataberk in cevapladığı bi konu vardı bu konu ile ilgili
onun dedikleri benimkine uysada çoğu yeri uymuyor çünkü benim haritamın ismi 16 geçmiyor yada ismim zaten önceden giriyordu yani pluginler ile alakalı bi sorun olmalı bu sefer etiket atmıyorum en azından bu gün
konu günü bir günü geçince malum etiketi atıcam
ayrıntılı bi şekilde isterseniz bu hata çıkmadan önce yaptıklarım:
skillapi ve quests pluginini langueyc.yml
sonra haritaya hata olmadan önce girdiğimde itemframe leri stone'nun önüne koyarak haritanın kuş bakışı resmini aldım yani Boş Harita ile sonrasında pek bişi yapmadım hata çözülmezse çok kötü şeyler olucak
plugini sil gibi gereksiz yorumlar atmayın! pluginleri silince zaten sunucuya girebiliyorum ataberk in cevapladığı bi konu vardı bu konu ile ilgili