Minecraft Hesabım Çalındı :(

mertdolunay

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hesap gitti :( dün oynadım daha Allahım yarabbim ya bugun girmye çalıştım şifre değişmiştir dedi epostayıda çalmışlar offfffffffff vallaha o kadar sinirliyim ki ekrana yumruk atıcam Galiba oyunu bırakıcam :( yada crack boşver ya crack oynucağıma hic girmem bu illete :(

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ticket at geri gelir.. Olmadı bilişim suçlarına falan git de 60 lira için uğraşmaya değer mi bence ı ıı.. Geçmiş olsun pc temizli bu yüzden önemli..

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Her gün ASC Pro ile tarama yapıyorum, lisanslı !avast ile virüs taraması yapıyorum bilgisayarım çok sağılıklı nabızları çok iyi.

Sen de her gün tarama yap bilgisayarına sana ASC lisans kodumu vereyim. 198 gün var daha. Çok yararlı bir yazılım. Hatta bi' tanıtım konusu açmayı düşünüyorum ama ilk önce bi' ihtiyaç molası.
ASC bende kullanıyordum ama bilgisayarı yorduğu için formattan sonra bida yüklemedim.Ama onun yerine norton aldım.Oldukçada mutluyum :)

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
unutcam diye saçmasalak bir şey yazmışta olabilir benimki tek harfli (.-. ) ancak notch minecraftla uğraşmayı braktı jebe falan ulaşman lazım minecraft için geçmiş olsun umarım hesabına kavuşursun

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Acaba hesabı Mojang'dan mı aldınız yoksa başka bir firmadan mı?

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
mojang dan almadıysa baştan hata yapmıştırda okadarda olmaz herhalde başkasından aldıysa öle ucuza falan başkasının kim olduğu belli olmayan bir kimsenin kredi karının şifresini falan çalıp kod u satmış olabilirler

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her gün ASC Pro ile tarama yapıyorum, lisanslı !avast ile virüs taraması yapıyorum bilgisayarım çok sağılıklı nabızları çok iyi.

Sen de her gün tarama yap bilgisayarına sana ASC lisans kodumu vereyim. 198 gün var daha. Çok yararlı bir yazılım. Hatta bi' tanıtım konusu açmayı düşünüyorum ama ilk önce bi' ihtiyaç molası.
Tarama yapmakla alakalı değil ki bu.. Tıkladığın yerleri bileceksin, her şeye inanmayacaksın, her e-postayı açmayacaksın, her siteye id-şifre falan yazmayacaksın.. Asıl bunlar önemli..

PlayerFurkan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapıcağın şeyler =
1 o kişiye hakkını haram et
2 mojanga mail felan at
3 olmazsa yeni minecraft al

secretblocksmc

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
e-mailindeki güvenlik sorularını hatırlıyorsan söyle ona göre bi çözüm söyleyebilirim sana ancak geçmiş olsun kardeş...