Minecraft Hesabıma Giremiyorum

DenizzChannel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkeze merhaba arkadaşlar 1-2 gün önce minecraft premium hesabıma gayet kolayca giriyordum ama 30dk önce hesaba girmedi minecraft.net ten denedim Oops, unknown username or password. If you are logging in with a Mojang account make sure to use your e-mail address as username. hatası verdi bende çalınmasından şüphelendim ve şifremi , kullanıcı adımı unutttum bölümünü kullanarak hesabın hala açık olduğunu gördüm username yani kullanıcı adımı hotmailime gönderdi yani bu gitmediğini gösteriyor yanlız en büyük sorun giriş yapamıyorum ne minecraft.net ten nede launcherdan ne de mojang sitesinden şifre değştirdim hala giremiyorum lütfen yardımcı olun . Bide arkdaş beni görünce oda denedi oda minecraft.net e ve mojang sitesine giiş yapamıyor acaba minecraft ta bir bug mu oldu çalındı mı?

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Boşver git crack oyna premium olursan velvetler gelip skinin için nickini kullancak sonra velvetlik yapıp ban yicekler sonra sen o servere gircen ama haksız yere ban yemiş olcan
Bide senin yerine login yapıyolar o sörvırda oynayamıyon. Boşver gitsin 60 lirayıda boşver sağlık olsun
Ne içiyorsun sen?
-Bu arkadaşa (!) bakma.Yeni güncelleme ile artık korsan oyuncular premium kullanıcıların kaplamalarını kullanamıyorlar.
@Reloven 'ın dediği gibi eposta ile giriş yapmayı dene.Eğer olmaz ise hiçbir yol "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
"a başvur.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Ne içiyorsun sen?
-Bu arkadaşa (!) bakma.Yeni güncelleme ile artık korsan oyuncular premium kullanıcıların kaplamalarını kullanamıyorlar.
@Reloven 'ın dediği gibi eposta ile giriş yapmayı dene.Eğer olmaz ise hiçbir yol "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
"a başvur.
Ama bir yandan da haklı yalnız. Çünkü 1.9 çıktı çıkacak bizim serverlerin %85'i hala 1.7.2 de.

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Minecraft Değişik bir sistem yapısına sahip bu yüzden böyle şeyler olması normal bende böyle bir olay olmuştu.
Modem reset at sonra
Bilgisayarını aç kapa
ip değişikliğinde dolayı galiba yapıyor bunu başkasını hesabına girmeyesin diye

Son düzenleme: