Arkadaşına söyle ozaman Mojanga bir geri bildirim yollasın ... Makinanın ekran kartından yama sürümüne kadar tüm bilgileri ver sana 1-2 gün içerisinde geri bildirim yapacaklardır.[DOUBLEPOST=1408171801,1408171751][/DOUBLEPOST]Bide mineshafter denedinizmi.Yani minecraft.net e giriş yapamiyorum ama launcher ile pirm e giriş yapabiliyorum
evet doğru olabilir bilgisayarda McAfee varAntiVirus programınız engelliyo olabilir...Kapatıp tekrar deneyiniz.Eğer sıkıntınız hayla devam ederse bu konuya tekrar yorum ile bana bildirebilirsiniz
2 Gündür Deniyor Adam Zaten =D:/ İlk olarak bilgisayara restart at. Sonra 1-2 dakika bekle bilgisayarın kendine gelsin. Sonra minecraftı yönetici olarak çalıştırmayı dene
Yani ... Ben Gene Yardım Etmeye Çalıştımda Bundan Sonrasını Bilmiyorum Daha Bilgisi olan Arkadaşlar Bakar Konuyalauncher açıldı ama oyun ? şimdi update yapıyor[DOUBLEPOST=1408176036,1408175992][/DOUBLEPOST]mineshafter dan deniyorum[DOUBLEPOST=1408176184][/DOUBLEPOST]Downloading netty-all-4.0.10.Final.jar da kaldı[DOUBLEPOST=1408176262][/DOUBLEPOST]sesleri indiriyor sanırım[DOUBLEPOST=1408176631][/DOUBLEPOST]olmuyorr![]()
anlatırmısın nasıl yapıcam bide seni dinleyeyim[DOUBLEPOST=1408196889][/DOUBLEPOST]teamexterme kullandım olmadı. olay şöyle ilk açılırken bad video crad mı ne öle bir hata çıkıyoru ama şimdi Teamexterme deki ilk açılırkenki Minecraft yazısı bile çıkmıyorminecraft ram vs vermeye çalıştınmı ? sanırım orayla oynadıysan böyle bir şey yaşayabilirsin veyada sorun launcher le ilgili teamextreme öneririm
tabi sen şanslısın bu makina ac broother hood mu ne yani ac 2 yi kaldırdı piksel oyunu açmadı bu nasıl iş ya öf öfusta eyvallah ben hallettim bütün yardımlar için teşekkürler kolay gelsin